Σεφτέ για το εφηβικό και το παιδικό της ΦΕΑ!!!

0

Δυνατά συνεχίζουν στις επίσημες υποχρεώσεις τους τα αγωνιστικά τμήματα της ΦΕΑ! Έπειτα από το εντυπωσιακό ξεκίνημα του ανδρικού τμήματος, όπου με τις τρεις συνεχόμενες νίκες έχει φτάσει στην Δ’ φάση του κυπέλλου ΕΣΚΑ, ήρθαν οι σειρές των εφήβων και των παίδων να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας στα πρωταθλήματα όπου αγωνίζονται…

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες όπου προπονητής είναι ο αθλητής της ανδρικής ομάδας, ο Κώστας Μπασέας έκαναν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου σεφτέ στις νίκες ρεφάροντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις ήττες της πρεμιέρας.

Οι έφηβοι της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και μετά από συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ πήραν τη νίκη με σκορ 54-53 κόντρα στον ΑΟ Πεύκης. Επόμενος αντίπαλος για τους “κυανέρυθρους” o ΓΣ Κηφισιάς στην Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 3:30 μ.μ. στο Ζηρίνειο.

Για την ΦΕΑ αγωνίστηκαν οι εξής: Αναούνης 4 (1), Σερογλου, Λουπέτης 2, Ψαλτάκης 4, Τσακίρης 16, Λιναρίτης 5, Δικαιόπουλος 4 (1), Παπαρίζος, Παπαδόπουλος 19 (1), Σμυρναίος, Αγγελάκος, Χονδροβασιλόπουλος.

Με ένα εντυπωσιακό 20-7 υπέρ του σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιδικό τμήμα της ΦΕΑ κέρδισε τον ΑΟ Πεύκης 53-43 για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ. Να σημειωθεί πως ένα λεπτό και πέντε δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το ματς οι διαιτητές απέβαλαν τον προπονητή της Πεύκης για εξύβριση όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα. Επόμενος αντίπαλος για τους νεαρούς ο ΓΣ Κηφισιάς την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στις 5 μ.μ. στο Ζηρίνειο.

Για την ΦΕΑ αγωνίστηκαν οι εξής: Αρτόπουλος, Γκέκας 3 (1), Δουλφης, Σκλάβος, Καβαλλάρης Θ., Βοϊτούσικ 14, Λαδής 6 (1), Κούλιος Αλ. 9, Χρόνης, Μακρυπίδης 3, Καβαλλάρης Δ. 11, Μάνος 7 (1).

Η πολύ καλή πορεία των αγωνιστικών τμημάτων της ΦΕΑ στα πρωταθλήματα, μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται τόσο από πλευράς διοίκησης, προπονητών, όσο βεβαίως και των ίδιων των αθλητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ακαδημίες της ΦΕΑ γίνονται ακόμη πιο δυνατές και αναβαθμίζονται με περισσότερες και καλύτερες παροχές για τους μικρούς αθλητές. Οι προπονήσεις των ακαδημιών ξεκίνησαν από αρχές του Σεπτέμβρη  και οι εγγραφές συνεχίζονται κάθε Σαββάτο και Κυριακή το πρωί (9π.μ.- 1:30μ.μ.) στο κλειστό γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια της οδού Θεσσαλονίκης (δίπλα στο βενζινάδικο του Πρέσση στην οδό Τρωάδος, παράλληλα της Εθνικής Οδού). Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6977441461.

Αγαπητοί γονείς, ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!

Προηγούμενο άρθροΚυκλοφορεί! Διαβάστε online το τεύχος Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΝέα… Βαϊμάρη μετά τις γερμανικές εκλογές;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.