“Η προετοιμασία του Δήμου ΝΦ-ΝΧ ήταν ελλιπής” (επιστολή)

0

Από αναγνώστρια της εφημερίδας μας λάβαμε την παρακάτω επιστολή, σχετικά με την θεατρική παράσταση “Φιλιώ Χαϊδεμένου” που έγινε το Σάββατο 16/09 στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας:

Καλησπέρα σας,

αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης και κυρίως στην πρωταγωνίστρια. Η Φιλιώ Χαϊδεμένου, η υπεραιωνόβια, ήταν η ζωντανή μαρτυρία, η ασίγαστη λαλιά των προσφύγων της πρώτης γενιάς της Μικράς Ασίας.  Με την παράσταση αυτή αισθανθήκαμε σα να γινόμασταν μάρτυρες των γεγονότων εκείνων των ημερών.

              Όμως, η προετοιμασία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας ήταν ελλιπής. Δε σκεφτήκατε ότι ο κόσμος θα ανταποκρινόταν στο κάλεσμά σας για μία τόσο σοβαρή και αξιόλογη εκδήλωση; Τα καθίσματα ήταν λιγοστά με αποτέλεσμα οι θεατές (όσοι άντεξαν) να παραμένουν για ώρες όρθιοι. Αν παρ’ όλα αυτά δεν έγινε νωρίτερα η πρόβλεψη, ελπίζαμε ότι τουλάχιστον θα φροντίζατε στη συνέχεια να καλύψετε τις ανάγκες του κόσμου.

               Αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια από μέρος του Δήμου να προσφέρει θέαμα μ’ αυτές τις εκδηλώσεις σ΄ αυτόν τον όμορφο χώρο και σκεφτόμαστε ότι είναι κρίμα να μην υπάρχει η κατάλληλη Διοικητική Υποστήριξη.

Προηγούμενο άρθρο“Καθάρισε” την πρόκριση στο Περιστέρι με την άμυνα η ΦΕΑ…
Επόμενο άρθροΑγιασμός Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.