Απεργίες στα Μέσα Μεταφοράς από Τρίτη

0

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο λεκανοπέδιο Αττικής, από την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, λόγω καθημερινών κινητοποιήσεων που έχουν κηρύξει οι εργαζόμενοι σε Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό, λεωφορεία και Προαστιακό.

  • Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, θα ακινητοποιηθούν οι συρμοί του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, τα αστικά λεωφορεία θα “τραβήξουν” χειρόφρενο, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία στον Προαστιακό σιδηρόδρομο. ΟΙ συρμοί του Μετρό με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, θα εκτελούν δρομολόγια μέχρι Δουκίσσης Πλακεντίας.
Προηγούμενο άρθροΟ Αγιασμός του νέου Σχολικού Έτους από τον Μητροπολίτη
Επόμενο άρθροΜουσική Προπαίδεια στο Χαλκηδόνιο Ωδείο – Δωρεάν Δοκιμαστικό μάθημα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.