“Έλα στον Ιωνικό Ν.Φ. και παίξε”

0

Από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδελφείας λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων των τμημάτων υποδομής καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, για την περίοδο 2017-2018.

Με βασικό σύνθημα «πρώτα αθλητής, μετά μπασκετπολίστας» εφαρμόζουμε φέτος ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε τρείς θεμελιώδεις πυλώνες:

Εκμάθηση, Εκπαίδευση, Εξειδίκευση

Σύμμαχοι στη φιλοσοφία μας είναι οι προπονητές μας, οι οποίοι έχουν επιλεγεί με κριτήρια πρωτίστως παιδαγωγικά. Παράλληλα, η τεράστια εμπειρία τους στον χώρο του μπάσκετ είναι εγγύηση για τη σωστή εκμάθηση του αθλήματος.

Ο αριθμός των προπονήσεων είναι αρκετός ώστε ο αθλητής να συνδυάζει το μπάσκετ με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.Οι προπονήσεις γίνονται κατά βάση στο Κλειστό Γήπεδο “Ζαχ. Αλεξάνδρου”, ένα χώρο κλιματιζόμενο, ασφαλές και ελεγχόμενο και πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο και Κυριακή 08:00-12:00 και Πέμπτη 14:00-17:00. Προπονήσεις θα γίνονται και στα ανοιχτά γήπεδα σε μέρες και ώρες που θα κοινοποιούνται εγκαίρως.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν καλύπτουν όλες τις ηλικιακές ομάδες, δηλ. παιδιά από την Α’ Δημοτικού μέχρι και Γ’ Γυμνασίου, αγόρια και κορίτσια.

Όλα τα τμήματα συμμετέχουν στα επίσημα τουρνουά της Ε.Σ.Κ.Α., ενώ παράλληλα διοργανώνονται φιλικοί αγώνες προετοιμασίας. Οι αγώνες είναι εντός και εκτός έδρας και προγραμματίζονται εγκαίρως.

Η διοίκηση του Συλλόγου φροντίζει για τη σωστή οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων ώστε τα παιδιά και οι γονείς να ενταχθούν ομαλά στην μεγάλη, ιστορική, οικογένεια του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας!

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Ένταξη στην ομάδα Κοινωνικοποίηση μέσω της

ομάδας

Ανάληψη ρόλων στην ομάδα
Γνωριμία με το μπάσκετ Αθλητική διαπαιδαγώγηση Ανάδειξη ατομικών

δεξιοτήτων

Εκμάθηση βασικών αρχών Εκπαίδευση στο σύγχρονο

μπάσκετ

Εξειδίκευση σε σύγχρονες

πρακτικές

Προηγούμενο άρθρο“Έφυγε” ο mr Playboy – o βίος του, τα πάρτι και οι διάσημες ατάκες του (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΣυνταγογράφηση των μελών των ΚΑΠΗ ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.