Τέλος η Πανελλήνιες για όσους πάνε Α΄Λυκείου;

0

Σε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Παιδείας την Τρίτη (22/08), συζητήθηκε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις 11 Σεπτεμβρίου, συζήτησαν “για τη νέα δομή του Λυκείου, ιδιαίτερα των δύο τελευταίων τάξεων” και, όπως τόνισε το Μαξίμου, “το νέο σύστημα πρόσβασης στα Πανεπιστήμια θα προκύπτει αυτομάτως από τη νέα δομή του Λυκείου”…

Με άλλα λόγια, επί τάπητος τέθηκε και η μεταρρύθμιση των πανελλαδικών εξετάσεων, με τελικό στόχο την κατάργησή τους, ενώ όλα δείχνουν πως τα παιδιά που θα εγγραφούν φέτος στην Α’ Λυκείου δε θα δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις σε δύο χρόνια -τουλάχιστον όχι με τη μορφή που αυτές ισχύουν σήμερα…

Το υπουργείο Παιδείας πάντως σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι: “Οι αλλαγές στο Λύκειο καθώς και το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια θα ανακοινωθούν εγκαίρως και χωρίς αιφνιδιασμούς, όπως επανειλημμένως έχει δηλώσει ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου.”

Προηγούμενο άρθρο«Έφυγε» ο τέως Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος…
Επόμενο άρθροΒίντεο: “Εφιάλτης” στη Νέα Χαλκηδόνα από θρασύτατους διαρρήκτες!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.