Θέση πλήρους απασχόλησης για δοκιμή… δονητών!

0

Η βρετανική εταιρεία LoveWoo, πετυχημένο e-shop με sex toys και άλλα αξεσουάρ «ενηλίκων», ζητά υπάλληλο που θα αναλάβει την επαγγελματική αξιολόγηση των προϊόντων της, αφού πρώτα τα χρησιμοποιήσει και τα ελέγξει ο ίδιος προσωπικά.

Η θέση θα είναι πλήρους απασχόλησης και θα αμείβεται με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 28.000 λιρών ετησίως, ήτοι 30.500 ευρώ, ενώ στις απολαβές θα περιλαμβάνεται επίσης ιδιωτική ασφάλεια υγείας, άδεια διακοπών και έκπτωση για συνδρομή στο γυμναστήριο!

Ο τυχερός υποψήφιος που θα επιλεγεί για τη θέση θα είναι αρμόδιος για τον έλεγχο των sex toys, των εσωρούχων και άλλων παιχνιδιών, ενώ εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στο BBC ότι «τα sex toys ποικίλλουν από συμβατικά, μέχρι ριψοκίνδυνα και η LoveWoo ως υπεύθυνος πάροχος μιας τεράστιας γκάμας παιχνιδιών για σεξ θεωρεί απαραίτητο να έχει σαφή και πλήρη γνώση των προϊόντων της, ώστε να είναι σε θέση να ενημερώνει το κοινό για όλα τα θετικά και τα ενδεχομένως αρνητικά αποτελέσματα που μπορεί να προκαλέσουν ή τις παγίδες που μπορεί να κρύβουν».

«Είναι πολύ σημαντική για εμάς η παροχή έγκυρων πληροφοριών και συμβουλών και θέλουμε να είμαστε μια πλατφόρμα που παρέχει πραγματικές, ειλικρινείς και σαφείς συμβουλές», προσέθεσε.

Προηγούμενο άρθροΑξέχαστες διακοπές στην Βόρεια Κορέα…
Επόμενο άρθροΖάκυνθος: Ελικόπτερο εντόπισε εμπρηστές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.