Ποδοσφαιρικό γήπεδο με “ιερό” δέντρο στην μέση!

0

 

Οι μαθητές στο γυμνάσιο Yucai του Πεκίνου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν παίζουν ποδόσφαιρο στο καλά διατηρημένο γήπεδο του σχολείου τους. Αυτό συμβαίνει επειδή εκεί υπάρχει ένα 100 ετών δέντρο που αναπτύσσεται στο κέντρο του. Η δημιουργία ενός γηπέδου ποδοσφαίρου γύρω από ένα δέντρο μπορεί να ακούγεται παράξενη απόφαση, αλλά δεν είναι.

perierga.gr - Δέντρο μεγαλώνει στο κέντρο ποδοσφαιρικού γηπέδου!

Το γυμνάσιο Yucai περιβάλλεται από διάφορα ιστορικά κτήρια και εδώ ήταν ο μόνος διαθέσιμος χώρος για να δημιουργηθεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Πριν από την έναρξη των εργασιών, το σχολείο ζήτησε άδεια για να μεταφερθεί το δέντρο σε κάποιο άλλο μέρος, αλλά ενημερώθηκε ότι ήταν πολλών ετών και θεωρούνταν εθνικός θησαυρός.

perierga.gr - Δέντρο μεγαλώνει στο κέντρο ποδοσφαιρικού γηπέδου!

Η μεταφορά του θεωρήθηκε υπερβολικά επικίνδυνη, έτσι δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να δημιουργήσουν το γήπεδο γύρω από αυτό. Το να παίζεις ποδόσφαιρο σε αυτό το γήπεδο απαιτεί μεγάλη προσοχή, καθώς τα κλαδιά και ο κορμός παρεμποδίζουν την κίνηση των παικτών αλλά ευτυχώς οι μαθητές έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό.

perierga.gr - Δέντρο μεγαλώνει στο κέντρο ποδοσφαιρικού γηπέδου!
perierga.gr - Δέντρο μεγαλώνει στο κέντρο ποδοσφαιρικού γηπέδου!

ΜΕΣΩperierga.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ρίχνει” τα αγάλματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου η νέα κυβέρνηση των Σκοπίων;
Επόμενο άρθροΚαλοκαίρι: Γαλάζιες σημαίες & μπικίνι… (Photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.