«Η ευθύνη για τα σκουπίδια στους δρόμους έχει ονοματεπώνυμο…»

0

Ανακοίνωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη, σχετικά με το θέμα των συμβασιούχων Καθαριότητας, τις κινητοποιήσεις τους, σε συνέχεια της δημοσιοποιημένης απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και τα προβλήματα – μέσω της συσσώρευσης τόνων σκουπιδιών – που έχουν δημιουργηθεί, ήδη, στους Δήμους:

«Αν και έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τότε που ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το ζήτημα των συμβασιούχων, όπου κρίθηκε αντισυνταγματική η νομοθετική ρύθμιση για την επέκταση των συμβάσεων τους, ο κ. Σκουρλέτης ακόμη δεν μας έχει παρουσιάσει τη νομοθετική ρύθμιση, με την οποία θα δοθεί μόνιμη και νόμιμη λύση στο ζήτημα αυτό.

Η καθυστέρηση του κ. Σκουρλέτη έχει προκαλέσει τις δικαιολογημένες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους κι έχει συσσωρεύσει τόνους σκουπιδιών στους δρόμους των πόλεων μας.

Οι δημότες μας, αν και πληρώνουν τα ανταποδοτικά τέλη για να ζουν σε καθαρό και ανθρώπινο περιβάλλον, πληρώνουν κι αυτοί τις συνέπειες της καθυστερημένης αντίδρασης του κ. Υπουργού. Η καθημερινότητά τους επιβαρύνεται χωρίς να ευθύνονται.

Αν δεν δοθεί άμεσα λύση, η κατάσταση θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Καλούμε τον κ. Σκουρλέτη να μας παρουσιάσει άμεσα τη νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης που θα διασφαλίζει την απασχόληση των εργαζομένων αλλά και την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Αν δεν γίνει αυτό, η ευθύνη για τους τόνους των σκουπιδιών που συσσωρεύονται καθημερινά στους δρόμους των πόλεων μας, θα έχει ονοματεπώνυμο. Αυτό του κ. Π. Σκουρλέτη.

Σε αυτή την περίπτωση, οι αιρετές Διοικήσεις των Δήμων, μαζί με τους εργαζόμενους θα προχωρήσουν σε ανάληψη πρωτοβουλιών και κινητοποιήσεις εφόσον χρειαστεί, για να διασφαλίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας».

 

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθρο“Τρέξτε το διαστημικό πρόγραμμα – στην Γη κάτι μπορεί να πάει στραβά!”
Επόμενο άρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΦ-ΝΧ “καλεί” την Κυβέρνηση…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.