Αυτός είναι ο Έλληνας τραυματίας στο Λονδίνο

0

Μαχαιρώθηκε στο συκώτι από τους τζιχαντιστές, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο του Μπόροου Μάρκετ – Ακούγεται σε βίντεο να λέει: «Με έχουν χτυπήσει» – Η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία…

ΠΗΓΗ: Lamiareport.gr

Ο 35χρονος Antonio Φίλης είναι ο τραυματίας ελληνικής καταγωγής που χτυπήθηκε από τους τζιχαντιστές κατά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο το βράδυ του Σαββάτου. Ο άντρας μαχαιρώθηκε στο συκώτι, όμως έχει ήδη υποβληθεί σε επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr ο 35χρονος ζει και εργάζεται ως γεωπόνος – τεχνολόγος τροφίμων σε εταιρεία στο Λονδίνο από το 2011, ενώ κατάγεται από την Λαμία, όπου ζει η οικογένειά του. Η μητέρα του είναι ιταλικής καταγωγής, ενώ ο πατέρας του Λαμιώτης. «Ενώ οι άλλοι έτρεχαν να σωθούν ο γιος μου δεν έφυγε…», δήλωσε ο πατέρας του και συμπλήρωσε: «Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…».

Ο 35χρονος Έλληνας ακούγεται σε ένα από τα βίντεο από την βραδιά της επίθεσης να λέει στα ελληνικά: «Ηρθε η αστυνομία εδώ. Με έχουν χτυπήσει, έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

https://www.youtube.com/watch?v=_BTzYXkM-MM

ΜΕΣΩprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΈλληνας στους τραυματίες της επίθεσης στο Λονδίνο
Επόμενο άρθροΑπό το Dance Pulse: “Ο όχι-και-τόσο ιπτάμενος θίασος της Χέλγκα Φον Σνίτσελ”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.