Έλληνας στους τραυματίες της επίθεσης στο Λονδίνο

0


Ένας Έλληνας είναι μεταξύ των τραυματιών της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, όπως έκανε γνωστό η ελληνική πρεσβεία στη βρετανική πρωτεύουσα.

«Οι βρετανικές αρχές μας ενημέρωσαν ότι ένας Έλληνας βρίσκεται μεταξύ των τραυματιών της επίθεσης. Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Tην ίδια στιγμή, συγκλονίζουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κατέγραψαν τα σοκαριστικά στιγμιότυπα λίγα λεπτά μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο που άφησε πίσω της τουλάχιστον επτά νεκρούς και 48 τραυματίες.

Σε ένα από τα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ακούγεται ένας Έλληνας να λέει: «Έχει αστυνομία κοντά, κάποιος με χτύπησε κι έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει».

Προηγούμενο άρθροΠαραλία χωρίς θάλασσα…
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο Έλληνας τραυματίας στο Λονδίνο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.