Νέα Φιλαδέλφεια: Παραμένει… “φαγωμένος” και επικίνδυνος ο δρόμος της “Ζαΐμη”

0

Καταγγελίες δεχτήκαμε από κατοίκους της περιοχής Απομάχων της Νέας Φιλαδέλφειας, για το επικίνδυνο σημείο στην οδό Ζαΐμη που διασχίζει παραπόταμο του Κηφισού και είχε υποστεί ζημιές (φάγωμα) από την μεγάλη νεροποντή στις 22 Οκτωβρίου 2015.

⇒ Δείτε σχετικά: Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από τις καταστροφές της Νεροποντής!

Νέα Φιλαδέλφεια-Βίντεο: Καταστροφές σε σπίτια, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, βγήκαν μέχρι ψάρια στη…

Ο δρόμος ειδικά πάνω στην στροφή (όπως βλέπετε στο ρεπορτάζ μας) έχει «κουφώσει» και για αυτό τον λόγο τοποθετήθηκε (10/2015) από τον δήμο πρόχειρη περίφραξη με «φυτεμένες» μπετόβεργες και μεταλλικό πλέγμα, έως ότου (σύντομα πιστεύαμε) να αποκατασταθεί από τις αρμόδιες αρχές. Δυστυχώς, και παρά το χρονικό διάστημα των 23 μηνών που πέρασαν, η πρόχειρη περίφραξη παραμένει, όπως βέβαια και η ζημιά του δρόμου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, από τύχη και μόνο δεν έχουν πέσει αυτοκίνητα μέσα στο ποτάμι. Την νύχτα (δεν υπάρχει φωτεινή σήμανση στο σημείο της περίφραξης) διερχόμενα οχήματα και κυρίως μεγάλου μεγέθους ΔΕΝ βλέπουν το πρόβλημα και αρκετά από αυτά έχουν «τρακάρει» πάνω στην περίφραξη.

Παρά τα ρεπορτάζ μας, ο δρόμος παραμένει “φαγωμένος” και επικίνδυνος…

 

ΠΗΓΗΔημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news - ΜΑΪΟΣ 2017
Προηγούμενο άρθροΟι αλλαγές σε Λύκειο και Πανελλαδικές
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Αναστάτωση γονιών για υποτιθέμενες απόπειρες αρπαγής παιδιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.