Καταστροφές στη Νέα Φιλαδέλφεια από την έντονη νεροποντή. Στην οδό Σκρα (Αγία Μαρίνα) ο χείμαρρος που σχηματίστηκε παρέσυρε διερχόμενα και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στην οδό Κίρκης στους Απόμαχους Νέας Φιλαδέλφειας, το ποτάμι ξεχείλισε, παρέσυρε αυτοκίνητα και πλημμύρισε κατοικίες και καταστήματα.

Μάλιστα στα ισόγεια κατοικιών που πλημμύρισαν, βρέθηκαν μέχρι και ψάρια!

Μέχρι και ψάρια στη στεριά...
Μέχρι και ψάρια στη στεριά…

Το πιο παράξενο φαινόμενο που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι ένα τεράστιο χέλι επί της οδού Κίρκης να προσπαθεί να επιστρέψει στα νερά του ποταμού! Η οδός Σοφούλη (Απομάχων) μετατράπηκε επίσης σε Χείμαρρο, ενώ είχαμε και εγκλωβισμό οχήματος και του οδηγού του χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα.

Δείτε τα ΟΛΑ στο Βίντεο-Ρεπορτάζ του Fx-news.gr

Δείτε και το βίντεο-ρεπορτάζ του Fx-news.gr ακριβώς πριν ένα χρόνο και… τα συμπεράσματα δικά σας!

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ποτάμι και η οδός Σερρών! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΟ Δήμαρχος μιλάει για… υποκρισία!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.