Μάντσεστερ: Αναζητούν τα παιδιά τους μέσω social media…

0

Μέσω των social media αναζητούν γονείς τα παιδιά τους μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Manchester Arena, καθώς ακόμη επικρατεί πανικός και σύγχυση όσον αφορά τον αιματηρό απολογισμό.

Οι φωτογραφίες των νεαρών διαδίδονται μέσω του Twitter και του Facebook όσο περισσότερο γίνεται, ώστε να γίνουν γνωστές πληροφορίες.

H Σάρλοτ Κάμπελ αναζητεί την κόρη της, Ολίβια. Μιλώντας στο BBC ανέφερε: “Είναι μόνο 15 ετών και είναι μόνη της, γιατί βρήκαν τους φίλους της. Αν κάποιος τη δει ας επικοινωνήσει μαζί μας. Δώστε της το τηλέφωνό σας και αφήστε την να πάρει τηλέφωνο. Απλά θέλω να γυρίσει στο σπίτι”.

Η 17χρονη Κλόε Ράδερφορντ και ο 19χρονος Λίαμ Κάρι, είναι μεταξύ των νεαρών που δεν έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειές τους μετά το χτύπημα. “Σας ευχαριστούμε όλους για τα retweets. Ακόμη δεν έχουμε νέα τους. Η οικογένεια συνομιλεί με την αστυνομία” ανέφερε οικείος των παιδιών στο Twitter.

H Ντέμπρα Χάτσινσον από το Νιούκασλ αναζητεί την κόρη της Κόρτνι Μπόιλ και τον πατριό της, Φίλιπ Τρον.

Ανέβασε στο Facebook φωτογραφία τους και έγραψε: “Και οι δύο αναζητούνται μετά την επίθεση. Σας παρακαλώ κάντε share και βοηθήστε να τους βρούμε, θέλω να έρθουν στο σπίτι”.

Ορισμένα από τα hasthags που έχουν ενεργοποιηθεί:

#MissingInManchester

#PrayForManchester

ΜΕΣΩnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΜακελειό στο Μάντσεστερ σε συναυλία-Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα
Επόμενο άρθροΜάντσεστερ: Αγνοείται 8χρονο κοριτσάκι με ελληνικό επίθετο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.