Κατάρες σε τρικάκια κατά Παπαδήμου…. στον Ευαγγελισμό

0

Μέλη του Ρουβίκωνα στις 17:45 έκαναν παρέμβαση με φέιγ βολάν έξω από τον Ευαγγελισμό, υβρίζοντας τον πρώην πρωθυπουργό και απειλώντας ότι «όσοι γίνουν πρωθυπουργοί, όλοι τους θα πεθάνουν».

Τρία άτομα της αναρχικής οργάνωσης πέταξαν υβριστικά φέιγ βολάν κατά του Λουκά Παπαδήμου έξω από το Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται ο πρώην πρωθυπουργός μετά τον τραυματισμό του από το τρομοδέμα.
«Σε πήραν από τις τράπεζες, σε βάλαν στη Βουλή, Παπαδήμο ψόφα να κάνουμε γιορτή» έγραφαν κάποια από τα φέιγ βολάν ενώ σε άλλα υπήρχε η φράση «Όσοι γίνουν πρωθυπουργοί, όλοι τους θα πεθάνουν» από τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη.

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα:

Πριν από λίγο πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με τρικάκια στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Τα τρικάκια έγραφαν: «Όσοι γίνουν πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν – Μ. Βαμβακάρης» και:
«Σε πήραν απ’τις τράπεζες σε βάλαν στη βουλή, Παπαδήμο ψόφα να κάνουμε γιορτή».

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθρο2ο Δημοτικό Ν.Φ.: “Προσεγγίζοντας τον αρχαίο κόσμο με τα μάτια των παιδιών”
Επόμενο άρθρο“Πόσους ψόφους μοίρασες σήμερα;”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.