Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου!

0

Μπορεί να απομένουν λιγότερες από 42 ώρες μέχρι την προγραμματισμένη έναρξη, μπορεί οι ομάδες να έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους, μπορεί οι φίλαθλοι να έχουν κανονίσει εκδρομές και ξενοδοχεία, αλλά ο τελικός του Κυπέλλου δεν πρόκειται να γίνει το Σάββατο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σπορ FM, στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στα γραφεία της ΓΓΑ συμφωνήθηκε ότι τα πολλά άλυτα ζητήματα γύρω από τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό κάνουν μονόδρομο την αναβολή.

Κυριότερος λόγος αυτής της απόφασης είναι, όπως διαβάσατε και νωρίτερα, το ζήτημα με τα εισιτήρια, αφού δεν υπάρχει ηλεκτρονικό σύστημα, ενώ αυτά που εκδόθηκαν δεν έχουν αρίθμηση. Επειδή λοιπόν κάτι τέτοιο είναι παράνομο και εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για την ασφάλεια των θεατών (μιας και καθένας θα μπορούσε να κάτσει όπου θέλει), κρίθηκε από τον Γιώργο Βασιλειάδη ότι δεν γίνεται να αναληφθεί το ρίσκο διεξαγωγής του ματς με αυτά τα δεδομένα.

Κατόπιν αυτού, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόφασης και με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πού και πότε θα γίνει εντέλει το ματς. Αν θα διεξαχθεί δηλαδή στο Πανθεσσαλικό την προσεχή Τετάρτη ή το Σάββατο ή αν θα τεθεί θέμα αλλαγής της έδρας

ΠΗΓΗsport-fm
Προηγούμενο άρθρο7ος Λαϊκός αγώνας δρόμου “Γιώργος Αποστολάκης”
Επόμενο άρθροΔιαστροφικός βιασμός 22χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.