Μανιακός (;) εκτέλεσε οδηγό ταξί από τη Νέα Ιωνία!

0

Συναγερμός έχει σημάνει στην

Αστυνομία μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό ταξιτζή χθες το βράδυ την Κηφισιά.
Ο άτυχος ταξιτζής βρέθηκε χθες νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά.

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις 10 Φεβρουαρίου, κοντά στο σημείο όπου έγινε χθες η δολοφονία (πέντε τετράγωνα απόσταση), είχε πυροβοληθεί άλλος ένας ταξιτζής. Ευτυχώς εκείνος δεν τραυματίστηκε θανάσιμα, ωστόσο γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν αυτά τα δύο περιστατικά συνδέονται.

Ο άντρας, ο οποίος ήταν στην θέση του οδηγού, φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο. Τα πρώτα στοιχεία «δείχνουν» 22άρι όπλο, ενώ βρέθηκαν δύο κάλυκες, ένας μέσα στο αυτοκίνητο και ένας απ’ έξω. Αυτοί οι κάλυκες εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί και στον πυροβολισμό του πρώτου ταξιτζή πριν έναν μήνα.

πηγή: protothema.gr

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα Ιστορίας στο ΠΠΙΕΔ από σήμερα (01/03)
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ 
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.