Η εγκληματολόγος από το Φάληρο…

0

Είναι γέννημα θρέμμα Παλαιού Φαλήρου, ωστόσο έφυγε από την πόλη της για να σπουδάσει

εγκληματολογία στο Λονδίνο και να μείνει μόνιμα στην Αγγλική πρωτεύουσα.

Ο λόγος για τη Νατάσα Λυμπερίδου η οποία πριν φύγει φρόντισε να αφήσει αρκετές εικόνες για να μην την ξεχάσουμε. Πρώτα συμμετείχε στον διαγωνισμό Playmate το 2010 οπού…μάγεψε με τις αναλογίες της και πήρε τον τίτλο «Super Star». Στη συνέχεια έγινε μέλος του πρακτορείου μοντέλων FASHION CULT και παράλληλα συνέχισε τις σπουδές της κάνοντας πέρσι και το μεταπτυχιακό της στο «John Jay College of Criminal Justice».

Η Νατάσα πλέον έχει μετακομίσει στη Μαργέβια στην Ισπανία και συνεχίζει από εκεί το μόντελινγκ, ενώ όπως έχει υποστηρίξει η ίδια θα της άρεσε πολύ να εργαστεί για την επανένταξη ανθρώπων που έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα.

ΠΗΓΗtikitaka.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Τσίπρας υπέγραφε εντός, ο Γιάνης διαδήλωνε εκτός
Επόμενο άρθροΤο πρωτοσέλιδο της FX-news στην ΕΡΤ και στη συνάντηση Βασιλόπουλου-Ανδριόπουλου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.