Συμμορία Ρομά: Αμύθητα η αξία των κλοπιμαίων!

0

Κλοπιμαία αξίας εκατομμυρίων, κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια των συνεχιζόμενων ερευνών για την πλήρη εξάρθρωση της συμμορίας των Ρομά (ή συνδικάτο της μαφίας, όπως ήταν γνωστή), που είχε διαπράξει εκατοντάδες ληστείες σε όλη την επικράτεια.

Από τις έρευνες που έχει κάνει μέχρι στιγμής η αστυνομία σε 17 σπίτια, αποθήκες και τραπεζικές θυρίδες σε διάφορες περιοχές της χώρας, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί πλήθος κοσμημάτων, η αξία των οποίων υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 76.070 ευρώ, 700 χρυσές λίρες, πολυτελή ρολόγια, όπλα, φυσίγγια και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Συνολικά έχουν εξιχνιαστεί 33 διαρρήξεις – κλοπές και η συνολική αξία των κοσμημάτων που έκλεψαν τα μέλη της σπείρας αλλά και των χρηματικών ποσών που “σήκωσαν” από τα θύματά του, υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ!

 

Προηγούμενο άρθρο“Εφυγε” ο Λουκιανός Κηλαηδόνης…
Επόμενο άρθροRASS: 11,8% “μπροστά” η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ανατροπή στην τρίτη θέση…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.