Νέα νίκη του Ιωνικού ΝΦ

0

Στο κλειστό γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας 150 θεατές παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ του Ιωνικού ΝΦ και του Έσπερου Καλλιθέας για την 12η αγωνιστική Α2 ανδρών. Η ομάδα του Φουντεδάκη – Μαντζόπουλου ξεκίνησε με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και για τις δυο ομάδες με τον Ιωνικό ΝΦ να έχει μικρό προβάδισμα 14 – 13.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός ΝΦ κατάφερε μετά το 50′ να ελέγξει τον αγώνα και να πάρει την νίκη με τελικό σκορ 29 – 25.
Πρώτος σκόρερ για τον Ιωνικό ΝΦ ο Ηρακλής ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ με 7 γκολ και για τον Έσπερο Καλλιθέας ο Γρηγόριος ΚΑΡΑΜΑΓΚΕΛΑΣ με 9 γκολ.

Δήλωση: Γιώργος Γιαννόπουλος

“Πρώτα απ’ όλα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό team γιατί όλοι συνέβαλλαν στο να φτάσουμε στη νίκη. Ο Έσπερος είναι μια μαχητική και έμπειρη ομάδα και φάνηκε να μας αιφνιδιάζει στα πρώτα λεπτά γι’ αυτό και πήραν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματα μας στο γήπεδο και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και κάνοντας ένα ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά πήραμε την διαφορά τεσσάρων τερμάτων! Είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη αλλά όχι με την εικόνα μας. Έχουμε πολλά να δείξουμε ακόμα στα ματς που έρχονται και πρέπει να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση! Καλή συνέχεια στην ομάδα του Έσπερου και όσο για μας το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι και τους 2 βαθμούς!”

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-5, 6-7, 7-7, 10-11, 14-13 (ημχ.) 16-14, 18-18, 20-19, 23-21, 25-23, 29-25.

Ιωνικός ΝΦ (ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ – ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΚΥΡΚΙΣΣΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (6), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (3), ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (3), ΜΠΙΛΟΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (7), ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ (4), ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ, ΒΕΖΥΡΗΣ (2), ΜΑΓΚΟΣ (2), ΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗΣ (2), ΚΑΨΑΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.

Έσπερος Καλλιθέας (ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ): ΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΟΛΛΑΚΗΣ (2), ΑΝΔΡΩΝΗΣ, ΜΠΑΚΑΒΕΛΟΣ, ΣΕΙΝΤΗΣ, ΜΑΣΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΓΚΕΛΑΣ (9), ΚΑΥΚΟΥΛΑΣ (6), ΒΑΡΗΣ, ΧΑΡΟΣ-ΜΠΕΗΣ (6), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (1), ΤΟΥΛΟΥΜΗΣ (1).

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση Δήμου για τους βανδαλισμούς στα γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΝέα ένταση και “κυνηγητό” στα Ίμια! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.