Δείτε το Ντοκιμαντέρ “4,1miles”, της Ελληνίδας Δάφνης Ματζιαράκη (υποψήφιο για όσκαρ)

0

Το «4.1Miles» είναι ένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει μια μέρα από τη ζωή των στελεχών του Λιμενικού Σώματος που βρέθηκαν στη μέση της μεγαλύτερης ανθρωπιστικής κρίσης μετά το Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Πιο συγκεκριμένα, έχει κεντρικό ήρωα ένα Μυτιληνιό κυβερνήτη τον Ανθυποπλοίαρχο Κυριάκο Παπαδόπουλο και το πλήρωμά του. Οι σκηνές που θα παρακολουθήσετε είναι ωμές και ταυτόχρονα συγκινητικές. Η δημιουργός του ντοκιμαντέρ είναι η Δάφνη Ματζιαράκη.

η Δάφνη Ματζιαράκη.

Πρόκειται για μια Ελληνίδα φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ της Καλιφόρνια. Μάλιστα γι αυτό το ντοκιμαντέρ τιμήθηκε με «Όσκαρ» από την Ακαδημία συμμετέχοντας στο Φοιτητικό διαγωνισμό Κινηματογράφου, ενώ ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της για τα φετινά Όσκαρ.

Προηγούμενο άρθροΑπό αυτό το πλάσμα προερχόμαστε όλοι…
Επόμενο άρθροΤα κορίτσια του ελληνικού Survivor! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.