Ο Δήμος… και η στάση του με την “οδό υποπλοιάρχου Τάσου Τουλίτση”

0

Πολλές φορές οι “Εθνικές τραγωδίες“, στις οποίες νέοι ικανότατοι άνθρωποι δίνουν την ζωή τους για την πατρίδα, δείχνουν τον χαρακτήρα και την λογική κάποιων ανθρώπων, που πήραν εξουσία… –πετροβολώντας μάλιστα τους προηγούμενους– και με “διεθνιστικά” μάλιστα χαρακτηριστικά…

Όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό με την απώλεια του Υποπλοιάρχου Τάσου Τουλίτση, στις 11/02/2016, η Fx-news, αφουγκραζόμενη την κοινωνία και σε προέκταση της δικής της “κοσμοθεωρίας”, πρότεινε στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας την μετονομασία της οδού (Άρτης) προς τιμή του Τάσου.

Τα αποτελέσματα και οι διαμάχες που είχαμε με τον πρόεδρο -και όχι μόνο- του Δ.Σ. είναι γνωστά σε όσους παρακολούθησαν την “υπόθεση”…

Το μόνο που θα πούμε ένα χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό, είναι τα ονόματα αυτών που -από τον δήμο μας- ήταν παρόντες στο Μνημόσυνο του υποπλοίαρχου & την ονοματοδοσία της οδού Άρτης από τον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Έδειξαν χαρακτήρα, λογική και αντίληψη της θέσης που ο λαός της πόλης μας τους τοποθέτησε, βάζοντας στη άκρη, εγώ, πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες:

Παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο νέος αντιδήμαρχος καθαριότητας & πρασίνου Γιώργος Ανεμογιάννης, η νέα αντιδήμαρχος Παιδείας Ευτυχία Παπαλουκά και η δημοτική σύμβουλος Χριστίνα Ανδρέου.

Όλοι από την “αριστερή” διοίκηση του Δήμου…

Από την αντιπολίτευση… κανείς!!!

Από τους άλλους “πολυλογάδες” πολιτικάντηδες & “κατινο-ρεπόρτερ“…. ουδείς!!!

Προηγούμενο άρθροΟδός Υποπλοιάρχου Π.Ν. Τάσου Τουλίτση: Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από την μετονομασία της οδού Άρτης
Επόμενο άρθροΆρθρο, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.