Οδός Υποπλοιάρχου Π.Ν. Τάσου Τουλίτση: Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από την μετονομασία της οδού Άρτης

0

Σε φορτισμένο κλίμα συγκίνησης αναμεμιγμένο με το αίσθημα της Εθνικής υπερηφάνειας και με τραγικά πρόσωπα την οικογένεια του ήρωα Τάσου Τουλίτση, έγινε το ετήσιο μνημόσυνο και η μετονομασία από τον Δήμο Μεταμόρφωσης της διαδημοτικής οδού Αρτης (Μεταμόρφωση & Νέα Φιλαδέλφεια) αλλά και τόπου κατοικίας του, σε “Οδό Υποπλοιάρχου Π.Ν. Τάσου Τουλίτση (Κίναρος 11.02.2016)”, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Δήμαρχοι Μεταμόρφωσης και Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας κ.κ.  Μιλτιάδης Καρπέτας & Άρης Βασιλόπουλος, οι οποίοι έκαναν τα αποκαλυπτήρια των πινακίδων του νέου ονόματος της οδού.

Αιωνία του η Μνήμη…

Δείτε επίσης: Οδός Υποπλοιάρχου Τουλίτση και στη Νέα Φιλαδέλφεια

 

Προηγούμενο άρθροΧαλκιάς, κατρατζής, καλαφάτης και άλλα επαγγέλματα που “εξαφανίστηκαν”
Επόμενο άρθροΟ Δήμος… και η στάση του με την “οδό υποπλοιάρχου Τάσου Τουλίτση”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.