Με επιτυχία η εκδήλωση της “Πίστης” (Φωτογραφίες)

0

Παρά το τσουχτερό κρύο… και της εποχικής γρίπης κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δ.Ν.Φ.-Ν.Χ. στην κοπή της πίτας του Α.Σ.Φ. Ευ Αγωνίζεσθαι και της Π.Ο. Πίστη. Σχεδόν σύσσωμο παρέστη το Δημοτικό Συμβούλιο (εκτός του Δημάρχου που ήταν ασθενής). Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Πίστη με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Φιλιππαίο και του Α.Σ.Φ. Ευ Αγωνίζεσθαι Θανάση Γεωργάκη.

Επίσης αντιπροσωπείες αθλητικών και πολιτιστικών Συλλόγων.Τιμήθηκαν άνθρωποι του αθλητισμού και του πολιτισμού με κοινωνική προσφορά.Επίσης υπήρχε έκθεση βιβλίου προσφορά του φιλόλογου-συγγραφέα Γιώργου Γεωργαμλή τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στο Σύλλογο Πίστη.

Προηγούμενο άρθροΔεν εκδίδονται οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί – Απειλές Τουρκίας!
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το γήπεδο με “αιχμές” για τον Δήμο Φ.Χ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.