“Γνώρισα τον Αντετοκούνμπο Περίπου Ένα Λεπτό Πριν Γίνει Διάσημος (και Έλληνας)”

"Σε αντίθεση με όσους τον αποθεώνουν σήμερα, δεν έχει αλλάξει καθόλου..."

0

Σε αντίθεση με όσους τον αποθεώνουν σήμερα, δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Οι παλιοί έλεγαν πως οι καλύτερες ειδήσεις κρύβονται στα μονόστηλα των εφημερίδων, εκεί που περισσότερα εννοούνται παρά εξηγούνται. Εκεί που οι ειδήσεις δεν έχουν ερμηνεία, είναι μια απλή αναφορά. Οι παλιοί, συνήθως, έχουν δίκιο.
Στις αρχές του καλοκαιριού του 2013, διάβασα στην εφημερίδα «Τα Νέα» μια μικρή είδηση, χαμένη σε μια γωνιά μιας σελίδας. Έγραφε για δυο αδέρφια με περίεργο επίθετο που υπήρχε περίπτωση να πάρουν κατ’ εξαίρεση την ελληνική ιθαγένεια, που εκείνη την περίοδο ήταν μπλοκαρισμένη από την ελληνική Βουλή. Οι λόγοι της εξαίρεσης ήταν αυτοί που κάνουν τις εξουσίες να δημιουργούν εξαιρέσεις: Το ταλέντο, η απειλή και η κατακραυγή.

Το ταλέντο ήταν του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο, δυο παιδιών που…

Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Δημήτρη Θεοδωρόπουλου στο Vice⇒ ΕΔΩ

ΠΗΓΗvice.com
Προηγούμενο άρθροΞεκληρίστηκε οικογένεια σε τροχαίο στην Κηφισίας…
Επόμενο άρθροΝέες φωτογραφίες από τα Θεοφάνεια στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.