2ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας: Πρόκριση σε διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Εταιρίας (ESA)!

0

Tο 2ο ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας με διευθυντή τον κ. Ελευθέριο Κιτσαντά και με υπεύθυνη καθηγήτρια πληροφορικής την κα Μαριάνθη Γολεμάτη συμμετέχει επιτυχώς σε ένα ακόμη διαγωνισμό.

Η European Space Agency (Ευρωπαϊκή Διαστημική Εταιρία) ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τις 350 ομάδες οι οποίες επιλέχθηκαν από 3000 συμμετοχές της Α΄φάσης, από 15 χώρες της Ευρώπης, που θα συμμετάσχουν στην Β’ φάση του Α΄ ευρωπαϊκού διαγωνισμού Astro Pi., όπου οι νικητές θα δουν τα πειράματα τους να εκτελούνται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

Ανάμεσα στις ομάδες που επιλέχθηκαν για την Β΄ φάση του διαγωνισμού είναι η ομάδα ”Greek Freaks” που αποτελείται από τον μαθητή της Α΄ Λυκείου του 2ου ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας Παναγιώτη Κοντοειδή και την μαθήτρια επίσης της Α’ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Επίσης στα πλαίσια της τριήμερης εκπαιδευτικής δράσης της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών οι εν λόγω μαθητές θα παρουσιάσουν την εργασίας τους με θέμα ”Ρίχνοντας φως στην Σκοτεινή πλευρά του σύμπαντος: Σκοτεινή Ύλη” στις 18 Δεκεμβρίου 2016 στο Τ.Ε.Ι Αθηνών.

Προηγούμενο άρθρο“Μαφιόζικη επίθεση εναντίον μελών της Δημοτικής αρχής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας”
Επόμενο άρθροΈρχονται περικοπές για 250.000 δικαιούχους του ΕΚΑΣ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.