Μεγάλη έκρηξη σε Everest στην πλ. Βικτωρίας – Τραυματίες και μια νεκρή

1

2132Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε κατάστημα εστίασης (Everest) στην οδό Χέιδεν, κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Έξι τραυματίες έχουν διακομιστεί με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία, έως αυτή τη στιγμή, ενώ ένα άτομο αγνοείται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ αμέσως μετά την έκρηξη εκδηλώθηκε πυρκαγιά.

Πριν από λίγα λεπτά, οι 20 πυροσβέστες που επιχείρησαν στο σημείο κατόρθωσαν να σβήσουν τη φωτιά, ενώ προσπαθούν να εντοπίσουν εγκλωβισμένο άτομο στο υπόγειο του καταστήματος. Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε μια γυναίκα νεκρή.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε διπλανά καταστήματα και σπίτια που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Προηγούμενο άρθροΔ.Σ.: Τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον Φιντέλ Κάστρο – για τον Κωστή Στεφανόπουλο… “σιγή ασυρμάτου”!
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο Bazaar από το 1ο Δημοτικό Ν.Φ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.