Δ.Σ.: Τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον Φιντέλ Κάστρο – για τον Κωστή Στεφανόπουλο… “σιγή ασυρμάτου”!

0

ds-fidel-stefanopoylosΜε το τέλος της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου (Τετάρτη 30/11) και πριν την έναρξη της ειδικής συνεδρίασης για τον προϋπολογισμό του 2017, και μετά από πρόταση του δημοτικού συμβούλου της διοίκησης κ. Πρελορέντζουδεν νομίζουμε τυχαία– ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Πάνος αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο, που “η επανάστασή του έδωσε ελευθερία στον λαό του” όπως είπε στην πρότασή του ο κ. Πρελορέντζος…

Βέβαια, κανείς δεν υπενθύμισε στον κ. Πρόεδρο από τους συμβούλους, ότι πριν λίγες μέρες (20/11/2016) πέθανε ο π. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ΚΥΡΙΟΣ Κωστής Στεφανόπουλος. Ο 5ος Πρόεδρος της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, άξιος, σεβαστός από όλα τα κόμματα (δεξιά και αριστερά) και κατά γενική ομολογία ο καλύτερος των τελευταίων 50 ετών. Και αν από την συμπολίτευση και τον πρόεδρο του Δ.Σ. δεν περιμέναμε να δείξουν ανάλογη ευαισθησία για τον Έλληνα πρόεδρο, από την αντιπολίτευση περιμέναμε αλλά, φευ… “σιγή ασυρμάτου”!

 

Προηγούμενο άρθροΔιθυραμβικές κριτικές στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φιλιώ Χαϊδεμένου»
Επόμενο άρθροΜεγάλη έκρηξη σε Everest στην πλ. Βικτωρίας – Τραυματίες και μια νεκρή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.