Β. Βέττος: «Για να πιάσει τόπο η ευχή!»

0

Μπιπ! Ο “Α” γράφει: “Ας γίνει φέτος η ψυχή μας, η φάτνη που θα γεννηθεί η αγάπη και η ειρήνη. Το φωτεινό άστρο των Χριστουγέννων, οδήγησε τους 3 μάγους στον Χριστό. Ας οδηγήσει και εσένα σε μια ζωή ευτυχισμένη με πολύ αγάπη, ζεστασιά, υγεία και επαγγελματική επιτυχία“…

Γράφει ο Βασίλης Βέττος
Εκδότης Fx-news

Μπιπ! Δεύτερο μήνυμα! Ο “Β” γράφει… το ίδιο! Αντιγραφή- επικόλληση!

  Στα 100 μηνύματα για ευχές, το 80% κοινότυπες “κλεμμένες” φρασούλες! Αποστολή ομαδικών μηνυμάτων από όλους σε όλους! Πλαστικές, προκάτ! Από όλους μας! Γιατί πρέπει! Είναι στις “υποχρεώσεις” μας στις γιορτές!

Και μιλώ βέβαια για προσωπικά μηνύματα. Στον προσωπικό αριθμό του καθενός μας και όχι φυσικά για τις δημόσιες ευχές εταιριών ή δημοσίων προσώπων.

Για προσωπικές ευχές από “φίλους & γνωστούς”. Από άτομα που ενδιαφέρονται προσωπικά για σένα. Και ενδιαφέρεσαι και εσύ για αυτούς. Άλλωστε η προσωπική ευχή, είναι η έκφραση της επιθυμίας και της ελπίδας να συμβεί στο μέλλον κάτι θετικό σε αυτόν που το στέλνουμε.

  • ♥ Ας το κάνουμε λοιπόν μέσα από την καρδιά και την ψυχή μας!
  • ♥ Ας γράψουμε όπως σκεφτόμαστε.
  • ♥ Ας γράψουμε 5 μηνύματα για τους 5 που πραγματικά ενδιαφερόμαστε. Και να στείλουμε μόνο σε αυτούς!
  • ♥ Έστω και ανορθόγραφα, ασύντακτα, αρκεί να πηγάζει από μέσα μας.

Όπως της μικρής Ειρήνης, μαθήτριας Νηπιαγωγείου, στην παρακάτω εικόνα…

Για να πιάσει τόπο η ευχή!

 

ΠΗΓΗΔημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Προηγούμενο άρθροΔ. Νικολοπούλου: “Και πάλι ευχές…”
Επόμενο άρθροΜια «οικογενειακή» ιστορία απάτης…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.