Ανακοίνωση Δ.Φ.Χ. για την διαχείριση απορριμμάτων

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:Δήμος υπέβαλε πρόταση για τη χρηματοδότηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης των αστικών στερεών αποβλήτων της πόλης μας, μέσω του ΕΣΠΑ.
Η εν λόγω πρόταση περιλαμβάνει:

  • – Την ξεχωριστή συλλογή των βιοαποβλήτων (απόβλητα κήπου & κουζίνας) που θα οδηγούνται για μετατροπή σε κόμποστ (λίπασμα, βελτιωτικό εδάφους).
  • – Την προώθηση της ανακύκλωσης και τη διακριτή συλλογή ογκωδών μέσα από την λειτουργία ενός μεγάλου σταθερού Πράσινου Σημείου και ενός κινητού (αυτοκινούμενου) Πράσινου Σημείου.
  • – Την μεταφορά του Σταθμού μεταφόρτωσης και του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων, σε χώρο που πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις για τη χωροθέτησή τους.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου, υπενθυμίζει ιδιαίτερα τώρα στις γιορτές, να τοποθετούμε ανακυκλώσιμες συσκευασίες στον μπλε κάδο και να μην πετάμε τα οικιακά σκουπίδια έξω από τους πράσινους κάδους.

Η προσπάθεια για μια όμορφη και καθαρή Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα
είναι υπόθεση όλων μας.

Προηγούμενο άρθροΣυμμετοχή του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας στο 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο
Επόμενο άρθρο“Μαφιόζικη επίθεση εναντίον μελών της Δημοτικής αρχής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.