ΦΕΑ: Η αγωνιστική δράση των τμημάτων υποδομής

0

fea

Άνετη επιστροφή στις νίκες για το παιδικό Β’ της ΦΕΑ

Σε ένα εύκολο μεσημέρι μετέτρεψε την αναμέτρηση με την ΑΕΝ Κηφισιάς Γ’, το παιδικό Β’ της ΦΕΑ, στο οποίο επικράτησε με σκορ 55-36. Ο αγώνας δόθηκε στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 16ου ομίλου της ΕΣΚΑ στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας την Κυριακή στις 1:15 μ.μ..

Οι παίκτες των Κώστα Μπασέα και Γιάννη Κρητικού επικράτησαν εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ, αποδίδοντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμορφο μπάσκετ.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έχει ρεπό και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Γαλατσίου Β’ για την 11η αγωνιστική.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-8, 39-20(ημίχρονο), 47-26, 55-36.

Για την ΦΕΑ αγωνίστηκαν οι εξής: Κοντιζάς, 7, Χονδροβασιλόπουλος, Έξαρχος, Σμυρναίος, Μπερδέσης 4, Μαργέτης 19 (1), Βερύκοκος 2, Μιντζιάς, Ντελής 10, Αγγελάκος 4, Παπαρίζος 9, Πετρόπουλος.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ πως οι εκτός έδρας αναμετρήσεις του εφηβικού κόντρα στον Αρίωνα Αμαρουσίου για την 9η αγωνιστική του 6ου ομίλου και του παιδικού Α’ κόντρα στο αντίστοιχο του Αρίωνα Αμαρουσίου για την 9η αγωνιστική του 6ου ομίλου αναβλήθηκαν λόγω χρήσης του κλειστού του Σπύρου Λούη από την δημοτική αρχή της πόλης των βορείων προαστίων για εκδηλώσεις. Τις επόμενες ημέρες η αρμόδια επιτροπή της ΕΣΚΑ θα ορίσει τη νέα ημερομηνία για την διεξαγωγή των δύο αυτών αγώνων.


Αντέδρασαν με διπλό στο Μενίδι οι Παμπαίδες της ΦΕΑ

Με τον καλύτερο τρόπο αντέδρασαν οι Παμπαίδες της ΦΕΑ μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής από τον ΑΟ Αχιλλεύς.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαστρογιάννη κόντρα στην ΛΦΜ Αχαρνής (οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμένο ματς) επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και επικράτησαν με σκορ 52-47 μετά από έναν δυνατό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου στο 1ο Αχαρνών στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ήθελαν πολύ στην ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Για την ΦΕΑ αγωνίστηκαν οι εξής: Σπανός, Γραμμένος, Χριστοδουλάκης, Μπαμπαρούτσης, Δρέλλας, Δικαιόπουλος, Παχής, Λυκουρέσης, Στασινόπουλος, Παχιός, Παναγιωτόπουλος, Ρετζιος, Σαπουνάς, Σιμινέσκου και Παινέσης.

Επόμενος αγώνας για τη ΦΕΑ είναι την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στο κλειστό της Γκράβας απέναντι στην ΑΕ Γκράβας Πατησίων στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής. Δύο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 19 του μήνα υποδέχονται στις 1:15 μ.μ. τον ίδιο αντίπαλο για την 8η αγωνιστική.


Ονειρεμένη πρεμιέρα για το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ

Καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της ΕΣΚΑ. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαστρογιάννη, οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2005, με εξαίρεση τον Λευτέρη Χαβουτσά ο οποίος γεννήθηκε το 2006, επικράτησαν εκτός έδρας του Απόλλωνα με σκορ 43-35 το πρωί του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ο ΑΟ Άτταλος Καματερού το επόμενο Σάββατο 19 του μήνα στις 2:30 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Για την ΦΕΑ αγωνίστηκαν οι εξής: Αλεξανδράκης Χαράλαμπος, Αγγελής Δημήτρης, Αρτόπουλος Νίκος, Ζησιμόπουλος Παναγιώτης, Καλημέρης Δημήτρης, Καλύβας Βασίλης, Κοντίδης Αλκιβιάδης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μανωλάκας Ευάγγελος, Μεσημέρης Γιάννης, Μπαλντάς Αιμίλιος, Σκλάβος Ζαχαρίας, Χαβουτσάς Λευτέρης, Χρήστου Ηρακλής και Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.

Προηγούμενο άρθροΡεκόρ συμμετοχών στον “Αυθεντικό”! (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθρο6 εκατ. παιδιά πέθαναν πριν γίνουν 5 ετών…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.