Διπλό στην έδρα του Έσπερου Καλλιθέας ο Ιωνικός ΝΦ

0

ionikosΔιπλό στην έδρα του Έσπερου Καλλιθέας ο Ιωνικός ΝΦ για το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών!
Στο κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας ο Έσπερος Καλλιθέας υποδέχτηκε τον Ιωνικό ΝΦ για την 4η αγωνιστική Ανδρών. Το πρώτο ημίχρονο ο Έσπερος Καλλιθέας προηγήθηκε 2-0 στο πεντάλεπτο και ο Ιωνικός ΝΦ συνεχίσε τον αγώνα χωρίς τον τερματοφύλακα Κώστα Σωτηρίου λόγω τραυματισμού. Η ομάδας της Νέας Φιλαδέλφεια όμως αντέδρασε, βρήκε ρυθμό και με καλή αμυνα και σωστά τελειώματα κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 9 – 11. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός ΝΦ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε την νίκη με 21 – 24.

Πρώτος σκόρερ για τον Ιωνικό ΝΦ ο Ηρακλής ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ με 7 γκολ και για τον Έσπερο Καλλιθέας ο Παναγιώτης ΚΑΥΚΟΥΛΑΣ με 9 γκολ.

Δήλωση: Ευάγγελος Τσαγκογεώργας

“Ήταν μια δύσκολη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα δεμένη, σκληροτράχηλη, πολύ ανταγωνιστική, με έμπειρους παίχτες που ξέρουν τι ζητάνε μέσα στο παιχνίδι τους. Στην αρχή μπήκαμε στο ματς νωχελικά, αγχωμένοι και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στη συνεχεία όμως ανεβάσαμε την απόδοση μας και με βελτιωμένες άμυνες και κάποιες αντεπιθέσεις με γρήγορα γκολ καταφέραμε να πάμε στα αποδυτήρια έχοντας κεφάλι στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε στο ίδιο μοτίβο. Παίζοντας καλή άμυνα κατά διαστήματα και με καλές και οργανωμένες επιθέσεις μπροστά, κατορθώσαμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, έχοντας μεγάλη συγκέντρωση, να φύγουμε με το διπλό από τον Έσπερο. Η ομάδα σιγά σιγά αρχίζει και βρίσκει τα πατήματα της και αρχίζει και “βγάζει” μέσα στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις τόσο καιρό. Αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε και ο κάθε παίχτης δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Τέλος, θέλουμε σαν ομάδα να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στους συμπαίκτες μας Κωνσταντίνο Παπαδιονυσίου, Χρήστο Εμμανουήλ και Αντώνη Βεζύρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και παρά τη μεγάλη θέληση τους δεν μπορούν να είναι μαζί μας μέσα στο γήπεδο και να βοηθήσουν την ομάδα.”

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 2-1, 3-4, 5-6, 6-7, 9-11 (ημχ.), 11-15, 13-18, 14-19, 17-20, 19-21, 21-24.

Έσπερος Καλλιθέας (ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ): ΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (1), ΑΝΔΡΩΝΗΣ, ΜΠΑΚΑΒΕΛΟΣ, ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ, ΣΕΙΝΤΗΣ, ΜΑΣΟΥΡΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΓΚΕΛΑΣ (6), ΚΑΥΚΟΥΛΑΣ (9), ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΧΑΡΟΣ-ΜΠΕΗΣ (2), ΜΠΑΓΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (3), ΠΟΛΛΑΚΗΣ.

Ιωνικός ΝΦ (ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗΣ – ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ): ΛΕΡΟΥΤΣΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ (6), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ (2), ΑΝΕΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΞΑΝΘΑΚΗΣ, ΜΠΙΤΟΠΟΥΛΟΣ (7), ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ (2), ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ (1), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (4), ΤΣΑΓΚΟΓΕΩΡΓΑΣ (2), ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΨΑΛΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.

Προηγούμενο άρθροΧύθηκε αίμα… όταν ένας πιγκουίνος γυρίζει σπίτι και βρίσκει τη γυναίκα του με άλλον!
Επόμενο άρθροΜολότοφ & επεισόδια στο Μαθητικό συλλαλητήριο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.