Αγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Πρόγραμμα εορτασμού Αγίου Μηνά

1

agios-mhnas-filadelfeiaΟ Ιερός Ναός Αγίου Κοσμά του Αιτωλού εορτάζει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Θαυματουργού στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου, όπου φυλάσσεται απότμημα εκ του Ιερού του Λειψάνου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΗΣ
-Πέμπτη 10 Νοεμβρίου Ώρα 5μμ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός
-Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ώρα 07.00-10.30πμ.: Όρθρος, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ’ Αρτοκλασίας και θείου Κηρύγματος υπό του Πανοσ. Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας π. Επιφανίου Αρβανίτη.
Ώρα 5μ.μ.: Εσπερινός – Ιερά Παράκλησις στον Άγιο Μηνά.

Κατά τις Ιερές Ακολουθίες και την διάρκεια της ημέρας θα εκτεθεί προς προσκύνημα απότμημα εκ του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά.

Προηγούμενο άρθροΟ δήμαρχος Μόσχας έβαλε… κάνναβη σε σχολείο!
Επόμενο άρθροΧύθηκε αίμα… όταν ένας πιγκουίνος γυρίζει σπίτι και βρίσκει τη γυναίκα του με άλλον!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.