Αγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Με συμμετοχή πλήθους πιστών γιορτάστηκε ο Άγιος Μηνάς

0

agios-kosmasΜε ιδιαίτερη κατάνυξη, ιεροπρέπεια και συμμετοχή μεγάλου πλήθους πιστών, ιδιαίτερα νέων, γιορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού, στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Ν.Φιλαδέλφεια, το ισόγειο του οποίου τιμάται στο όνομα του Αγίου και φυλάσσεται απότμημα από το ιερό του Λείψανο.

Το απόγευμα της Πέμπτης, παραμονή της εορτής εψάλλει ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός, ενώ την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε ο Όρθρος και πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.Γαβριήλ ο οποίος κήρυξε τον Θείο λόγο προτρέποντας τους πιστούς και μάλιστα τους νέους και τις νέες που είχαν κατακλύσει τον Ναό, να τιμήσουν τον άγιο Μηνά εμπνεόμενοι από το αγωνιστικό Χριστιανικό του πνεύμα και αντιστεκόμενοι στην ηθική παρακμή των ημερών μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Προηγούμενο άρθροΤα Ρίχτερ που… γκρέμισαν την Ελλάδα – Οι φονικότεροι σεισμοί στη χώρα μας (εικόνες & βίντεο)
Επόμενο άρθροΡεκόρ συμμετοχών στον “Αυθεντικό”! (Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.