Οι σέξι γυναίκες της Ηπείρου!

0

Οι γυναίκες της Ηπείρου που μας κάνουν να θέλουμε να βουτήξουμε όπως είμαστε, με τα ρούχα, μέσα στη λίμνη προκειμένου να δροσιστούμε.

Θωμάς Σγουρός-oneman.gr

Kάλιο αργά παρά ποτε’ φάση αποτελεί, μην κοροϊδευόμαστε, αυτό το αφιέρωμα αφού ποτέ, μα ποτέ, μέχρι τώρα δεν έχουμε ασχοληθεί με την περιοχή που μας χάρισε μια Βάνα Μπάρμπα.

Μια -επίσης πληθωρική- Σταρ Ελλάς, την Βιβιάνα Καμπανίλε του 2010, τα ίχνη της οποίας και χάσαμε όταν αποφάσισε να πάει στο εξωτερικό για να δοκιμάσει την τύχη της στην υποκριτική.

Και, την νέα μας αγαπημένη, την Ελληνοαμερικανίδα Elaine Gregory, με έδρα το Μαΐάμι, παρελθόν ως χορεύτρια και πτυχιούχος στο fashion illustration από το φημισμένο Νεοϋορκέζικο Parsons. Την ίδια για χάρη της οποίας ολόκληρος Justin Bieber (γελοίος ναι, αλλά με 40 εκ. followers) σταμάτησε την λιμουζίνα και έτρεξε να της συστηθεί καθώς εκείνη έτρεχε αμέριμνη στην παραλία.


Μια ασυγχώρητη παράλειψη. Ειδικά αν σκεφτείς ότι, κατά τα άλλα, έχουμε καλύψει κάθε σπιθαμή ελληνικής γης χαρτογραφώντας την ελληνική ομορφιά. Από την Θεσσαλονίκη (και τη Μακεδονιά γενικότερα , την Πελοπόνησσο, τη Δυτική  Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Κρήτη έως τα νησιά του Ιονίου, του Αιγαίου, τον Πειραιά και τα βόρεια , δυτικά προάστια και τα νότια προάστια της Αθήνας.

Οι ανακαλύψεις μας

Η τελευταία φορά που μια γυναίκα από την περιοχή απασχόλησε τα media, όσον αφορά το θέμα ομορφιάς, από την εκλογή της Καμπανίλε ως Σταρ Ελλάς το 2010 και μετά, ήταν η Έρη Λόλη, που γνωρίσαμε ως την πιο σέξι barwoman των Ιωαννίνων στο Maxim και η οποία πλέον είναι παντρεμένη και ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου (αν έχουμε καταλάβει καλά από το account της).

Η Τζενημποτσική Πηνελόπη Πλάκα, παρόλο που δεν είναι από εδώ, επειδή πριν ξεκινήσει τα της υποκριτικής πρόλαβε και αποφοίτισε από το τμήμα Νηπιαγωγών του Παιδαγωγικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Η ανερχόμενη μοντέλα -επίσης, σύμφωνα με το account της, φοιτήτρια, τραγουδίστρια, vlogger,  fitness fanatic- και πάλαι ποτέ καθηγήτρια Αγγλικών Τζίνα Μαμάκη.

Και η μικροκαμωμένη -και φουλ τατουαρισμένη- Αρια Ντέτσικα, απόφοιτος ΤΕΕ αισθητικής και μοντέλο, λόγω του ότι είναι πρώτη μούρη στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ Γιάννενα.


Εμείς, είπαμε να το πάμε λίγο παραπέρα. Να το ψάξουμε βαθύτερα. Και να απορρίψουμε με την μια περιπτώσεις insta-Ηπειρώτισσων που θα έκαναν ‘κρα’ να μπουν σε αυτή τη λίστα, παρόλο που δεν διαθέτουν τα προσόντα.

Αντιθέτως θα θέλαμε να εκθειάσουμε low profile περιπτώσεις πολύ ωραίων γυναικών όπως την Σοφία Χατζηανδρέου. Υπέροχη. Ειδικά τώρα που είναι μελαχρινή. Εντελώς model material.

Και την με διαφορά ωραιότερη φοιτήτρια του ΤΕΙ Ηπείρου (εκεί, τουλάχιστον, την βρήκαμε), Ιωάννα Τσαναχτσίδου, που μας κέρδισε με το χαμόγελό της.

Από εκεί και πέρα είπαμε να το γυρίσουμε λίγο στο fitness με No1 γυμνάστρια και personal trainer την Κάλλια Ζωή από την Ηγουμενίτσα.


Και  την αψεγάδιαστων σωματικών προσόντων hostesss σε club Έλενα Αγαθοκλέους.


 

Ειδική μνεία στην Κρητικιά λογοθεραπεύτρια Κατερίνα Ξυπάκη που εδώ την συμπεριλαμβάνουμε αφού εδώ την πετύχαμε.


 

Οι φοιτήτριες που κάνουν τη διαφορά

Τα Γιάννενα είναι όντως τρομερή και φοβερή πανεπιστημιούπολη. Απόδειξη ότι η πλειοψηφία των γυναικών που θα εκθειάσουμε εδώ είναι φοιτήτριες. Ξεκινώντας με την γλυκύτατη φοιτήτρια Νοσηλευτικής Ιωάννα Παππά, που δικαίως βγαίνει στα top posts της Ηπείρου.


 

Και συνεχίζοντας δυναμικά με την μοντελέ φοιτήτρια Φιλοσοφίας Ναταλία Τσαμπάλα με το πρόσωπο που θυμίζει Τζένη Θεωνά.


Την -πρότυπο ελληνικής ομορφιάς- Καρδιτσιώτισσα συμφοιτήτριά της Νικόλ Αλεξίου.



Και την Μαρία Αθανασίου, επίσης φοιτήτρια Φιλοσοφικής, που μπορείτε να δείτε εδώ μαζί με συμφοιτήτριές της.


Το τμήμα Αρχαιολογίας, από την άλλη, εκπροσωπείται δυναμικά με την Κική Δασκαλούδη με το βλέμμα που κόβει την ανάσα.



Ενώ στο κυλικείο των θετικών επιστημών ανακαλύψαμε, με περισσή χαρά, την -επίσης φοιτήτρια Φιλοσοφικής- Νικόλ Βέλκου.


Αν λάβεις υπόψιν ότι, από τη συγκεκριμένη σχολή μόλις αποφοίτησε και η Τόνια Σκουρτανιώτη, οι εμφανίσεις της οποιάς στην Μύκονο δεν πέρασαν απαρατήρητες, είναι σαφές ότι κάτι καλό συμβάινει στα συγκεκριμένα έδρανα.


Ήπειρος δεν είναι μόνο τα Γιάννενα

Ως βεραμάν Αθηναίοι, η αποκέντρωση είναι στο αίμα μας. Εξού και κάναμε συνολικά το γύρο της Ηπείρου. Εκεί όπου πήραμε ορισμένα μαθήματα ζωής. Όπως ότι πάντοτε κάτι ενδιαφέρον θα βρεις στην Ηγουμενίτσα. Είτε στα top post του λιμανιού, όπως στην περίπτωση της 20χρονης εξωτικής (βλέπε καταγωγή από Καραβαική) Marie.



Είτε στο ιππικό πάρκο στην Λεπτοκαρυά όπου διασταυρώθηκαν τα μονοπάτια μας με την ηθοποιό Ναντίν Βρανά.



Είτε στο τμήμα προσχολικής εκπαίδευσης,  όπως μας συνέβη στην περίπτωση της Αρετής Μάνου.


Αν και όλα τα λεφτά είναι η Πρέβεζα. Όρθιο χειροκρότημα και ενός λεπτού σιγή ταυτόχρονα. Για τέτοιο ενθουσιασμό μιλάμε. Όπως και να’χει εκεί βρήκαμε την -αν έχουμε καταλάβει καλά- βιβλιοθηκονόμο Ελευθερία Παππά.


Την Ευαγγελία Τσιάβα, που πολύ της πάνε τα γυαλιά.

Την γυμνάστρια Βεσελίνα Ιβάνοβα.


Την interior designer (με έδρα την Αθήνα) Αγάπη Παπαδοπούλου που όντως την βλέπεις και -όπως ο τύπος στο φόντο- αλοιθωρίζεις.


Και την εξωτική Flavia De Luca, ότι ωραιότερο έχει σουλατσάρει αυτό το καλοκαίρι στην παραλία Δροσιές.

Το τέλος γράφεται γλυκά με την 21χρονη Ειρήνη Τζανουλίνου, στην οποία πέσαμε πάνω στη γραφική Πάργα.


Και, για τους πάλαι ποτέ αναγνώστες του Maxim, με την ψηλόλιγνη Εύα Μάσιαλη από την Άρτα, Μις Τουρισμός, μοντέλο του Πρωινού Καφέ και γλάστρα στο Μεγάλο Παζάρι που, αν έχω καταλάβει καλά από το FB της, έχει επιστρέψει στην πατρίδα της και ασχολείται με νυχτερινά μαγαζιά.

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Όταν ο Παττακός έδωσε εντολή ‘να κατέβουν τα τανκς’!
Επόμενο άρθροΚυκλοφορεί! Διαβάστε online το νέο τεύχος της Fx-news
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.