Το πάρτι του Τσίπρα στο Μαξίμου, η συνέχεια σε after bar και το hashtag #bar_maximou!!!

1

tsipras-maximoy-partyΟλοκληρώθηκε αργά την Πέμπτη η «χαλαρή» συνάντηση με ποτό, του Αλέξη Τσίπρα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι να… παίζει πιάνο. Από το μπαλκόνι ακούγονταν δυνατά γέλια αλλά και μελωδίες στο πιάνο του Ζουράτι. Τα τραγούδια πότε επαναστατικά, πότε ρομαντικά σιγοψιθύρισαν πολλοί από τους παρευρισκόμενους ενώ το μενού είχε τυροπιτάκια, κοτοπιτάκια, μπριος, μπόμπες και ποτά καθώς και αναψυκτικά.

Οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ είχαν αποκλειστεί για να μην έχουν οπτική πρόσβαση.

After διασκέδαση Τσίπρα με τους 35άρηδες…

Σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου συνέχισε τη διασκέδαση μετά τα μεσάνυχτα ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος αυστηρά από τους 35άρηδες βουλευτές με τους οποίους ο κ. Τσίπρας κάθισε μέχρι το τέλος.

Σάρωσε το hashtag #bar_maximou

Μπορεί οι κυβερνητικοί βουλευτές να χαλάρωσαν στο Μαξίμου με το παρτάκι που στήθηκε εκεί, από τον πρωθυπουργό, στο twitter, όμως, οι χρήστες ξεφάντωσαν με καυστικά έως δηλητηριώδη σχόλια που ανέβασαν το hashtag #bar_maximou πρώτο trend έως τώρα.

Φυσικά, πρωταγωνιστές στα τιτιβίσματα οι μεγάλοι απόντες, Γιάνης Βαρουφάκης και Ζωή Κωσνταντοπούλου, καθώς και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

Απολαύστε μια γεύση από τα τιτιβίσματα:

http://admin.noz.gr/Uploads/maximou%201%200710.jpg

http://admin.noz.gr/Uploads/maximou%203%200710.jpg

http://admin.noz.gr/Uploads/maximou%204%200710.jpg

http://admin.noz.gr/Uploads/maximou2%200710.jpg

Προηγούμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη (12/10) με 22 θέματα
Επόμενο άρθροΤυφώνας ‘Μάθιου’: 26εκ. άνθρωποι σε κίνδυνο στις ΗΠΑ – Εκατοντάδες νεκροί σε Καραϊβική (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.