Με τα οπίσθιά της… στηρίζει Χίλαρι η Τζένιφερ Λόπεζ! (video)

0

lopez-hilaryMόλις μια εβδομάδα πριν τις εκλογές στις ΗΠΑ που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο νέος πλανητάρχης – ή η πρώτη στην ιστορία πλανητάρχισσα, οι δύο υποψήφιοι ρίχνουν τα βαριά τους χαρτιά στην προεκλογική εκστρατεία.

Ένα τέτοιο «ατού» για την Χίλαρι Κλίντον αποτελεί η δημοφιλής τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ που έχει «στρατευτεί» υπέρ της υποψήφιας των Δημοκρατικών. Και η Χίλαρι χρειάζεται τέτοιες βοήθειες από τον χώρο της showbiz, καθώς η ψαλίδα στις δημοσκοπήσεις κλείνει, ειδικά μετά τις επανειλημμένες διαρροές email που δείχνουν τον «βίο και πολιτεία» της συζύγου του Μπιλ Κλίντον.

https://www.youtube.com/watch?v=OgE0COBZ5zY

Η Τζένιφερ Λόπεζ τα έδωσε όλα για να στηρίξει την Χίλαρι, που εμφανίστηκε μαζί της στην σκηνή και επιστράτευσε το απόλυτο όπλο της: τα εντυπωσιακά λατίνικα οπίσθιά της.

To Bayfront Park σείστηκε από τις χορευτικές φιγούρες της τραγουδίστριας που φορούσε ένα εφαρμοστό τοπ και διχτυωτό καλσόν, που συνδύασε με καουμπόικες μπότες, και επιδόθηκε σε ανελέητο twerking, γυρνώντας ανάποδα στη σκηνή και κουνώντας αισθησιακά τα οπίσθια της.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική οδό
Επόμενο άρθροΣτο γκολ ηττήθηκε ο Ιωνικός Ν.Φ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.