Χαλκηδόνιο Ωδείο: Οδυσσέας Ιωάννου & Ρίτα Αντωνοπούλου στο εργαστήρι στιχουργικής & φωνητικής!

0

xalkΣε λίγες μέρες ξεκινούν δυο ενδιαφέροντα εργαστήρια στο Χαλκηδόνιο Ωδείο με τους Οδυσσέα  Ιωάννου και Ρίτα Αντωνοπούλου.

Για τέταρτη συνεχή χρόνια ξεκινά το εργαστήρι στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας. Το εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους, καθώς και σε όσους έχουν παρακολουθήσει κάποια από τα τμήματα των προηγούμενων ετών.

Κατά την διάρκειά του θα προγραμματιστούν και συναντήσεις με καλεσμένους σημαντικούς ανθρώπους του ελληνικού τραγουδιού, στιχουργούς, συνθέτες, ερμηνευτές.

Καλεσμένοι προηγούμενων κύκλων οι: Θάνος Μικρούτσικος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Χρήστος Θηβαίος, Αφροδίτη Μάνου, Νατάσσα Μποφίλιου, Λίνα Δημοπούλου, Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου ξεκινά το εργαστήρι φωνητικής ερμηνείας με τη Ρίτα Αντωνοπούλου το οποίο θα πραγματοποιείται και αυτό στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας καθε Τετάρτη 6-8 μ.μ.

  • Αξίζει να σημειωθεί οτι οι θέσεις ειναι περιορισμένες και για τα δυο εργαστήρια.
  • Δηλώσεις Συμμετοχών και Πληροφορίες στα τηλ. 2102856196 και 2102530080.
  • Χαλκηδόνιο Ωδείο-Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο Αναγνωρισμένο από το κράτος.

XALKIDONIOΩΔΕΙΑ: 1.Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλαδέλφεια τηλ. 2102530080

2.Σολωμού 56 Μεταμόρφωση τηλ.2102856196

Χαλκηδόνιο Ωδείο : Ό,τι καλύτερο στη Μουσική Εκπαίδευση!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site μας  www.halkidonio.gr  και τη σελίδα μας στο Facebook: Halkidonio Odeio. Ακολουθείστε μας και στο Twitter: twitter.com/halkidonio. Το κανάλι μας στο YouTube:

Προηγούμενο άρθρο“To drone έκανε τη διαφορά από το ‘αντι-Μνημόσυνο'” #Drone_alitheia
Επόμενο άρθροΠαιδικοί σταθμοί: Δεύτερη ευκαιρία για τα παιδιά που δεν επιλέχθηκαν αρχικά! (αίτηση)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.