Εκδήλωση “Ελληνικής λύσης” στη Ν.Φ.: Αναβλήθηκε λόγω… δημοτικού συμβουλίου!

1

pneymatiko-kentroΤο νέο κόμμα του πρώην βουλευτή (ΛΑ.ΟΣ) Κυριάκου Βελόπουλου «Ελληνική Λύση» είχε ανακοινώσει (και στα τοπικά ΜΜΕ) την διοργάνωση εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου ΓΕΛ είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου λάβαμε έκτακτη ανακοίνωση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Πάνο, με την οποία ενημερωνόμασταν ότι η συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν θα γίνει στο “3ο” αλλά στο Πνευματικό Κέντρο…

Η ανεπίσημη αιτιολογία της αλλαγής από την μεριά του δήμου, είναι ότι στην αίθουσα του ΓΕΛ έγινε φθορά από αγνώστους σε Η/Μ εξοπλισμό. Επίσης στο ΠΠΙΕΔ δεν μπορεί να γίνει το Δημοτικό συμβούλιο λόγω εικαστικής έκθεσης, οπότε ορίστηκε η αίθουσα του Πνευματικού κέντρου για την διεξαγωγή της συνεδρίασης. Προτάθηκε μάλιστα (από τον Δήμο) στην “Ελληνική Λύση” να διεξάγει την εκδήλωση της στον 2ο όροφο του πνευματικού κέντρου. Στον χώρο που γίνονται τα μαθήματα χορού… Κάτι που δεν έγινε δεκτό από το κόμμα, το οποίο ανέβαλε την εκδήλωση και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ακύρωση εκδήλωσης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με υπαιτιότητα του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας

Ενημερώνουμε τις φίλες και τους φίλους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση της 7ης Σεπτεμβρίου στη Νεα Φιλαδέλφεια, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο αναβάλλεται οριστικά . Αυτή η εξέλιξη οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στην αλλαγή – κυριολεκτικά στο παρά πέντε – της απόφασης του Δήμου σχετικά με την παραχώρηση της αίθουσας του 1ου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου , όπου είχε συμφωνηθεί – και μάλιστα εγγράφως – να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση. Πρόκειται για μία απόφαση – πρόκληση, κυρίως απέναντι στην τοπική κοινωνία, οι πολίτες της οποίας περίμεναν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα και τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης, σε μία εκδήλωση η οποία μετά τη σχετική έγκριση του Δήμου, είχε συμφωνηθεί εδω και 2 μήνες να πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Λυπούμαστε ειλικρινά για τις προφανείς – πρωτοφανείς μεθοδεύσεις κάποιων ώστε να φιμωθεί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και μάλιστα με παλαιοκομματικές μεθόδους και νοοτροπίες που δυστυχώς εκφράζονται απο πολιτικούς ταγούς της όμορφης αυτής πόλης. Η Ελληνική Λύση πιστεύει και στηρίζει τους νέους και άφθαρτους πολιτικούς της χώρας μας και περίμενε πως ο νέος δήμαρχος της πόλης δεν θα παρασυρόταν από τις εισηγήσεις μερίδας συνεργατών του, προκειμένου να οδηγηθεί σε ακύρωση η προγραμματισμένη ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου, η οποία μάλιστα εδώ και 10 μέρες διαφημιζόταν μέσω των τηλεοπτικών εκπομπών του ιδίου..

Αυτοί λοιπόν οι δημοτικοί άρχοντες που ευθύνονται για την ακύρωση της εκδήλωσης, αν έχουν την τόλμη και το θάρρος ας εξηγήσουν δημόσια τους πραγματικούς λόγους της απόφασής τους….

Γραφείο Τύπου & Μ.Μ.Ε

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα για παιδιά από 2,5 έως 7 ετών!
Επόμενο άρθροΑνεμοστρόβιλοι και πλημμύρες σαρώνουν τη Δυτική Ελλάδα! (video-photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.