Αντωνία Αναγνώστου, για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στο Κάτω Κουκλάκι Ν.Χ.

3

Από την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Αντωνία Αναγνώστου λάβαμε την παρακάτω θέση:

antonia-anagnostoy-telikiΈκπληξη μου προκάλεσε η εισήγηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας που έχει ως θέμα την μεταφορά του 2ου Παιδικού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας από την περιοχή του Κάτω Κουκλακίου, στο κτίριο της οδού Οδυσσέως αρ. 2 στην Νέα Χαλκηδόνα.

Για ενημέρωση των δημοτών ηθελα να γράψω τα εξής: μετά το σεισμό του 1999 σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας, ο Δήμος Παραλιμνίου της Κύπρου μας δώρησε το ακίνητο του 2ου παιδικού σταθμού, το οποιο ήταν λυόμενη κατασκευή από μπετόν και πάνελ μπετού, μεγάλης αντοχής, προκειμένου να προσφέρει κάποια βοήθεια στον λαό του Κάτω Κουκλακίου και να αναβαθμίσει κάπως την περιοχή. Το προκατασκευασμένο ακίνητο το οποίο πληρούσε τις προϋποθέσεις για να δεχθεί παιδιά, τοποθετήθηκε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Νέας Χαλκηδόνας, εγκαινιάσθηκε ως Παιδικός Σταθμός από τον ίδιο τον Δήμαρχο Παραλιμνίου και ονομάσθηκε «ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ».

Θα ήθελα να μας εξηγήσει η Δημοτική Αρχή με ποια λογική κλείνει τον εν λόγω σταθμό και με το προσωπικό του επιχειρεί να ανοίξει καινούργιο στην περιοχή του Μεσαίου Κουκλακίου.
Υποψιάζομαι ότι οι πράξεις γίνονται για το θεαθήναι και για το κόψιμο της κορδέλας, πρακτική που ακολουθείται πιστά και από την Κεντρική Κυβέρνηση.

Ο παιδικός σταθμός για τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε πρέπει να παραμείνει στην θέση του, σεβόμενοι όλοι την δωρεά που μας έγινε τον καιρό που την είχαμε ανάγκη.

Προηγούμενο άρθροΣυγχωνεύονται τα αστυνομικά τμήματα Ν.Φιλαδέλφειας & Ν.Χαλκηδόνας;
Επόμενο άρθρο“Αυτά είναι τα 4 καθάρματα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δοθηκε η απαντηση στο δημοτικο συμβουλιο. Δεν κλεινει ο σταθμος, μεταφερεται στο νεο και ασφαλεστερο κτιριο που καταφερε η δημοτικη αρχη να ολοκληρωσει, αφου ειχε μεινει το εργο στον αερα απο τις προηγουμενες διοκησεις και του χρονου θα εχουμε + ενα σταθμο στο δημο μας.Εντωμεταξυ θα γινουν και οι απαραιτητες συντηρησεις στο παλιο κτιριο.Μονι συγχαρητηρια για την προσπαθεια !

    • Κι όλο το καλοκαίρι τι κάνατε που δεν λειτουργούσε;;;
      Σεπτέμβριο θυμηθήκατε να κάνετε συντήρηση του κτιρίου;;;
      Δηλαδή αν λειτουργούσαν παράλληλα και οι δύο ποιον θα χάλαγε;;;
      Σοβαρευτείτε επιτέλους με τα “επιχειρήματα” της κακιάς ώρας.
      Δεν είμαστε ηλίθιοι.

    • Ολα για την κορδέλλα γίνονται. Για να βλέπει το πόπολο το παιδί του λαού, το βασιλόπουλο του παραμυθιού της αριστεράς (και της προόδου) με το ψαλίδι στο χέρι. Θα μου πεις εδω παρουσίασε το “σπαθάρη” για δικό του επίτευγμα και κότσαρε και μαρμάρινη πλάκα με το όνομά του. Το όνομά του ήταν γραμμένο σωστά βέβαια. Στο δήμο είχε λάθος αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.