Ξεκίνησε η ΦΕΑ!

0

234412Με σοβαρότητα, χαμηλούς τόνους, αλλά και φιλοδοξίες η ΦΕΑ πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως ενημέρωσαν οι αρμόδιοι της ομάδας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Κυριάκος Κοσμίδης και ο βοηθός του Γιώργος Τσούφης, είχαν στην διάθεσή τους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Φανούρη Τασιόπουλο, Φώτη Βαρσαμούλη, Θάνο Καραθανασόπουλο, Τόλη Σπυλιόπουλο, Κώστα Ανδρουλάκη, Χρήστο Λοΐζο και Δημήτρη Μαστρογιάννη, καθώς και τους «παλιούς» Γιάννη Κρητικό, Κώστα Μπασέα, Γιάννη Τσίτο και Γιώργο Δαρμογιάννη.

Από πλευράς διοίκησης, το παρόν στο γήπεδο επί της οδού Θεσσαλονίκης έδωσαν ο αντιπρόεδρος Θανάσης Κοσσύφης, ο γενικός αρχηγός Διονύσης Φαναρτζής, ο έφορος Αντώνης Λιναρίτης και τα μέλη Σπύρος Μπερδέσης, Μίλτος Φακίτσας, Γιώργος Κούλιος.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ήταν προσαρμοσμένο στα δεδομένα της … περίστασης με τρέξιμο και ασκήσεις τακτικής σε αμυντικές και επιθετικές συνεργασίες.

Ο τεχνικός της ΦΕΑ Κυριάκος Κοσμίδης, απευθυνόμενος στους παίκτες του τους ευχήθηκε καλή σεζόν, καλή υγεία και να υπάρχει πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στους «παλιούς» και τους «νέους» παίκτες ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θανάσης Κοσσύφης από πλευρά διοίκησης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους νεοαποκτηθέντες καλαθοσφαιριστές στην οικογένεια της ΦΕΑ τόνισε πως η διοίκηση θα είναι για όλους τους παίκτες στο πλευρό τους ανά πάσα στιγμή και για ό,τι χρειαστούν.

Προηγούμενο άρθροΆστατος καιρός τις επόμενες 3 μέρες-Αναλυτική πρόγνωση
Επόμενο άρθρο3ο Φθινοπωρινό Νεανικό Τουρνουά Σκάκι με εθνική αξιολόγηση.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.