Άλις Κούπερ για πρόεδρος των ΗΠΑ!

0

Tην ανεξάρτητη υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, με κεντρικό σλόγκαν «Ένας ταραγμένος άνθρωπος για ταραγμένους καιρούς», ανακοίνωσε ο Αμερικανός τραγουδιστής Άλις Κούπερ,  μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο ροκ σταρ απευθύνεται σε εκείνους που δεν θέλουν να ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον ή τον Ντόναλτ Τραμπ υποστηρίζοντας πως «αν θέλετε να στηρίξετε μια πλατφόρμα δράσης που πραγματικά μετράει, τότε στηρίξτε τη δικιά μου».

Ακόμη δημοσιοποίησε ένα πρόγραμμα δέκα σημείων με τις πολιτικές θέσεις της εκστρατείας του. Ζητάει την επιστροφή του Μπράιαν Τζόνσον στους AC/DC, την κατάργηση μολυβιών και βιβλίων, αλλά και την απαγόρευση των σέλφι.

Ακόμη θέλει να μετονομαστεί το Big Ben σε «Big Lemmy» κάνοντας αναφορά στον θάνατο του κατά κόσμον Ιαν Φρέιζερ Κίλμιστερ, τραγουδιστή, μπασίστα και εκ των δημιουργών των Motörhead.

Προτείνει την εισαγωγή του Γκράουτσο Μαρξ στο χαρτονόμισμα των 50 δολαριών, αλλά και νέου χαρτονομίσματος των 20 λιρών με τον Πίτερ Σέλερς στην Μεγάλη Βρετανία.

http://admin.noz.gr/Uploads/alicecooper238161.jpg


Η ιστοσελίδα του http://www.votealicecooper.com/

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΤηλεοπτική συνέντευξη του Φιλαδελφειώτη ηθοποιού Χρήστου Σπανού στην FX-news! (Βίντεο)
Επόμενο άρθρο“Καμπανάκι κινδύνου” για το VR πορνό!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.