Η σέξι Πρόεδρος της Κροατίας… ‘σκανδαλίζει’ την Ευρώπη! (photos)

0

proedros-kroatias4Η Κολίντα Γκράμπαρ-Κιτάροβιτς (Kolinda Grabar-Kitarović, και στα κροατικά: kȏlǐndǎ gr̩abâr̩ kitǎːr̩oʋit͡ɕ), έχει γεννηθεί στις 29 Απριλίου 1968 (ηλικία 47) και είναι πολιτικός από την Κροατία και έγινε πρόεδρος της χώρας τον Φεβρουάριο του 2015, μετά από εκλογές.

Από το 2011 ως το 2014 υπηρέτησε ως βοηθός γενικός γραμματέας για τη δημόσια διπλωματία στο NATO. Είναι η πρώτη γυναίκα που διορίστηκε στο αξίωμα της Πρωθυπουργού στην Κροατία. Προηγουμένως ήταν υπουργός Εξωτερικών Θεμάτων για την Ένταξή στην ΕΕ από το 2005 ως το 2008 και πρεσβευτής της Κροατίας στις ΗΠΑ από το 2008 ως το 2011.

Kolinda-koko-620x350Από το 1993 ως το 2015 ήταν μέλος του συντηρητικού κόμματος Κροατική Δημοκρατική Ένωση. Υπήρξε ένα από τα τρία μέλη από την Κροατία στην Τριμερή Επιτροπή. Παραιτήθηκε από αμφότερες τις θέσεις για να αναλάβει καθήκοντα Προέδρου της Κροατίας.

Η Κολίντα έχει εμπλακεί παλιότερα σε σκάνδαλο που απασχόλησε τα tabloids της χώρας της και όχι μόνο:

Μάλιστα, η κυρία Πρόεδρος μοίρασε “εγκεφαλικά” όταν πήγε στην παραλία για μπάνιο…

innerinnerinnerinnerinnerinner

Καταλαβαίνετε τι έπαθε ο κυριούλης όταν στάθηκε δίπλα της…

594894924

Προηγούμενο άρθρο“Κομμουνισμός και… Louboutin”!
Επόμενο άρθροΔημοτικές εκλογές: Αναλογικότητα και στα δημοτικά συμβούλια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.