Ανακοίνωση Αστυνομίας Μονάχου: 10 νεκροί και ο δράστης είχε καταγωγή από…

0

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας του Μονάχου:

Ο δράστης ήταν ένας και βρέθηκε το σώμα του σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο που πυροβόλησε πολίτες. Ο δράστης φαίνεται να αυτοκτόνησε.

Από τους πυροβολισμούς σκοτώθηκαν τουλάχιστον 10 άτομα (μαζί με τον δράστη) μεταξύ των οποίων είναι και  νέοι άνθρωποι και άλλα 21 είναι τραυματισμένα, τα 3 πολύ σοβαρά, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και παιδιά…

Το ερώτημα για την ταυτότητα του δράστη και αν είναι φανατικός ισλαμιστής ή νεοναζί όπως ειπώθηκε, η αστυνομία είπε ότι ο δράστης ήταν 18 χρόνων, Γερμανός υπήκοος αλλά με καταγωγή από το Ιράν… Η αστυνομία δεν είναι σίγουρη αν ο δράστης έχει σχέση με το Ισλαμικό κράτος και έρευνα την περίπτωση.

Χρονικό

Ο δράστης στις 6.50μμ ώρα Ελλάδος της Παρασκευής, άρχισε αρχικά να πυροβολά με πιστόλι ανθρώπους που βρισκόταν απέναντι από το εμπορικό κέντρο Olympia, έξω από το εστιατόριο Mac Donald. Αμέσως μετά έτρεξε και μπήκε μέσα στο εμπορικό κέντρο, συνέχισε να πυροβολά ανεξέλεγκτα και μετέπειτα διέφυγε προς κοντινό δρόμο όπου και αυτοκτόνησε!

Μεγάλη εντύπωση και πολλά ερωτήματα προκαλεί η συμπεριφορά του δράστη που καταγράφηκε από ερασιτεχνικη κάμερα, όπου ακούγεται να λέει ότι είναι Γερμανός και να βρίζει χυδαία τους Τούρκους!

Προηγούμενο άρθροΑστυνομία Μονάχου: 10 νεκροί και ο δράστης…
Επόμενο άρθροΧαλαρώνουν τα capital controls – Χωρίς περιορισμούς οι νέες καταθέσεις μετρητών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.