Επιτυχημένη η θεατρική αναπαράσταση του δρώμενου του ”Κλήδονα” (Αϊ Γιάννη)

0

Από τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

klidonasΜε το άναμμα της φωτιάς, με τραγούδι, χορό αλλά και την θεατρική αναπαράσταση του δρώμενου του ”Κλήδονα”, (Αϊ Γιάννη), ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την αναβίωση του όμορφου αυτού εθίμου, στις 24 και 25 Ιουνίου 2016!

Οι συμπολίτες μας γέμισαν και πάλι τις πλατείες «Γεννηματά», στην συνοικία Ειρήνη της Ν. Φιλαδέλφειας, αλλά και την Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως στη συνοικία, «Κάτω Κουκλάκι» της Ν. Χαλκηδόνας  συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις, και απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι τίποτα δεν πεθαίνει αν συνεχίζεις να το προβάλλεις και να το μεταδίδεις στις επόμενες γενιές ως άσβεστη ελπίδα για κάτι καλύτερο που μπορεί να έρθει.

Με λίγο τσίπουρο στο χέρι δώσαμε υπόσχεση αλλά και ραντεβού για του χρόνου, για να ξανανάψουμε ” φωτιές στις γειτονιές” και να κρατήσουμε ”ζωντανά”, τα όνειρά μας!

Προηγούμενο άρθρο“Η Χαρτοπαίκτρα”, σήμερα (9.00μμ) από τη θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνάσιο Ν.Φ στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Αρκετούς μήνες μετά την προσφυγή στο ΣΤΕ και φυλλάδιο… από την “Δύναμη Πολιτών”! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.