Live εικόνα από Σύνταγμα: “Αποκλεισμός” της αστυνομοκρατούμενης Βουλής για το “Ασφαλιστικό”!

0

87989789Νέος γύρος κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό το βράδυ από τη Βουλή. Η Αθήνα θυμίζει κανονικό φρούριο με τα μέτρα της αστυνομίας να είναι αυστηρά υπό το φόβο επεισοδίων.

Η νέα διαμαρτυρία ξεκίνησε στις 18:00 με τις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, που διοργανώνουν συλλαλητήριο-συναυλία στην πλατεία Συντάγματος και συνεχίζεται στις 19:00 με το ΠΑΜΕ που έχει νέα συγκέντρωση απέναντι από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μετά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ηρώδου Αττικού, μια ανακοίνωση αναρτήθηκε έξω από τον Εθνικό Κήπο στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι στις 6,7 και 8 Μαΐου, «κατόπιν εντολής της Αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές».

Προηγούμενο άρθροΜανούλα…
Επόμενο άρθροΠίτμπουλ επιτέθηκε σε γυναίκα. Συνελήφθη η ιδιοκτήτριά του
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.