Πρωτομαγιά 2016: Ανακοίνωση του Δ.Φ.Χ.

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

protomagia-anakoinosh-dfxΟλοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολύ κόσμου οι  εκδηλώσεις για τον εορτασμό της  Πρωτομαγιάς 2016 στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος!

Η πρώτη ημέρα (Παρασκευή 6-5 2016) ήταν αφιερωμένη στο προσφυγικό ζήτημα, που απασχολεί έντονα όλους και όλες μας τον τελευταίο χρόνο. Tο τοπικό συγκρότημα από τη Ν. Φιλαδέλφεια με έντεχνο swing και τους Polis Ensemble με την Αρετή Κετιμέ  πλαισίωσαν εικόνες, video, και κείμενα Ελλήνων και ξένων ποιητών και λογοτεχνών σχετικά με την προσφυγιά.

Την δεύτερη ημέρα (Σάββατο 7-5-2016)  με τον Βαγγέλη Κορακάκη,  την Ανατολή Μαριόλα, τον Βασίλη Κορακάκη, και τους μουσικούς τους, ενώ στη σκηνή εμφανίστηκε και συγκρότημα της πόλης μας με έντεχνα λαϊκά τραγούδια.

Η Κυριακή ήταν αφιερωμένη στην Ειρήνη, στο Παιδί και τη Μητέρα. Ένα διαδραστικό μουσικοχορευτικό δρώμενο με αντιπολεμικό μήνυμα διασκέδασε τα παιδιά, ενώ η εικαστικός του Δήμου μας, τα βοήθησε να δημιουργήσουν κατασκευές αφιερωμένες στη μητέρα.

Δίνουμε ραντεβού για την επόμενη Πρωτομαγιά με την υπόσχεση ότι η ποιότητα των δρώμενων και το ουσιαστικό μήνυμα της ημέρας αυτής, θα είναι πάντα για εμάς προτεραιότητα.

Προηγούμενο άρθροΤον απήγαγαν, πήραν τα λύτρα και τον έριξαν στον Μόρνο με ένα σακίδιο πέτρες στην πλάτη!
Επόμενο άρθροΣτις 16 Μαΐου η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων (Διαδικασία-Αναλυτικό πρόγραμμα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.