Κύπελλο στη Νέα Φιλαδέλφεια!!!

0

1312312Βγάζοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και με πάθος που ξεχείλιζε, η «Ένωση» λύγισε 2-1 τον Ολυμπιακό και πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του Κυπέλλου.

1`32123123
Με σκόρερ τους Μάνταλο (39’) και Τζεμπούρ (52’), πρωταγωνιστή τον Βάργκας (που έβγαλε αμφότερες τις ασίστ) και τον Μανωλά να κοουτσάρει υποδειγματικά, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν δίκαια δικό τους το 15ο τρόπαιο της ιστορίας τους.

Χαμός στην Νέα Φιλαδέλφεια που από νωρίς είχε ασφυχτικά γεμίσει με φιλάθλους της ΑΕΚ. Μικροπωλητές με φανέλες της ΑΕΚ, κιτρινόμαυρες φανέλες παντού, και τρελό γλέντι στο τέλος του τελικού στους δρόμους της πόλης!!!

5465

Μόνο το γήπεδο απουσίαζε σε όλο το σκηνικό, αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων σε δύο χρόνια θα είναι στην ιστορική του θέση!

ghpedo-aek

Προηγούμενο άρθροΈκλεβε” κινητά και tablet και… στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Επόμενο άρθροΤρελό πανηγύρι στη Νέα Φιλαδέλφεια – έκλεισαν οι δρόμοι (Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.