Ενωση Γονέων Φ.Χ.: Ευχές για τους τελειόφοιτους μαθητές

0

panelladikes

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν και η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου μας εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή δύναμη και καλή επιτυχία!  Ο αγώνας όλων και καθενός ξεχωριστά να δικαιωθεί και τα όνειρά τους να πραγματοποιηθούν.  Βέβαια, να μην ξεχνάμε, ότι οι εισαγωγικές εξετάσεις είναι μόνο ένας από τους σημαντικούς σταθμούς της ζωής που ανοίγεται μπροστά τους…

Ευχόμαστε επίσης καλό κουράγιο στους γονείς που με υπομονή στηρίζουν τα παιδιά τους και τους συμπαραστέκονται.  Τέλος, ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς για την όλη προσπάθειά τους, ώστε τα παιδιά μας να είναι έτοιμα να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                            Η Γ. Γραμματέας

Τάσος Κωνσταντινίδης                                             Έλενα Γούλα

Προηγούμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Φωτορεπορτάζ Fx από την εκδήλωση για την Γενοκτονία των Αρμενίων
Επόμενο άρθροΣύρος πρόσφυγας παρέδωσε πορτοφόλι με 3.000 ευρώ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.