Δ.Φ.Χ.: “Πρόληψη και αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών”

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

crime-dfxΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ  ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ

Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας Ν. Τρυπιά 45                                        16/5/2016  Ώρα 19.30

Κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να προστατεύσει τη σωματική του ακεραιότητα χωρίς η άμυνα να υπερβαίνει την επίθεση.

Ο φόβος και η ανασφάλεια των πολιτών σε συνάρτηση με τα αυξημένα κρούσματα του οργανωμένου εγκλήματος κατατάσσουν σε προτεραιότητα τη λήψη μέτρων πρόληψης.

Η ενημέρωση για το υπόβαθρο καταπάτησης του νόμου από παρεκκλίνοντες «πρωταγωνιστές»  μας υπαγορεύει συνειδητοποίηση της επικίνδυνης καθημερινότητας.

Η εγκληματική  υποκουλτούρα των δραστών από τις καταγεγραμμένες μαρτυρίες  περιστρέφεται γύρω από την απόκτηση του εύκολου χρήματος.

Όλοι μας κάποια στιγμή μπορεί να βιώσουμε την απειλή ενός παραβάτη  για να μας αναγκάσει να του παραδώσουμε ότι πολύτιμο σε αξία. Τότε θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να εφαρμόσουμε τρόπους ειρηνικής εκτόνωσης της κρίσιμης κατάστασης.

Η  Δρ. Εγκληματολογίας  Παντείου  Πανεπιστημίου κ. Δέσποινα Σβουρδάκου με τους κ. Σταμούλη Λάμπρο πρόεδρο Γ.Σ.Κουγκ-Φου και τον κ. Κουτσοθόδωρο Γιώργο Διοικητή Αστυνομικού  Τμήματος  Νέας Φιλαδέλφειας  Αστυνόμος  β΄ θα μας αναλύσουν τρόπους προφύλαξης  και αποφυγής  θυματοποίησης  από την εγκληματική δραστηριότητα

Προηγούμενο άρθροΠαρά είναι… “Άπιστες” οι Ελληνίδες! (Γκάλοπ)
Επόμενο άρθροΤον απήγαγαν, πήραν τα λύτρα και τον έριξαν στον Μόρνο με ένα σακίδιο πέτρες στην πλάτη!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.