Πρώτος ο Μητσοτάκης προτελευταίος ο Τσίπρας από την Public Issue για την «Αυγή»!

0

12312312Σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue το οποίο δημοσίευσε η «Αυγή» της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να καταλαμβάνει την 6η θέση.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με τα στοιχεία της Public Issue ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 44%, ο Βασίλης Λεβέντης 39%, η Φώφη Γεννηματά 36%, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας το 35%, ο Σταύρος Θεοδωράκης το 32%, ο Αλέξης Τσίπρας το 29%, ο Πάνος Καμμένος το 23% και τέλος ο Νίκος Μιχαλολιάκος το 11%.

ΜΕΣΩhttp://www.skai.gr/news/politics/article/313270/dimofilesteros-arhigos-o-mitsotakis-simadiki-i-ptosi-tis-dimotikotitas-tsipra-/
Προηγούμενο άρθρο“Νέο Θρίλερ στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη”
Επόμενο άρθροΑποτελέσματα *Ψηφοφορίας Fx: “Αξιολογήστε την Δημοτική αρχή του Δήμου Φ.Χ. (Συνολικά & Ατομικά)”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.